Søg produkt:

Vores materialer

Funktionelle, holdbare og tidløse

Vi udvikler mange af de stoffer, vi bruger, enten internt i virksomheden eller i tæt samarbejde med vores partnere. Takket være mange års erfaring med udendørslivet tror vi på, at vi ved, hvad der skal til for at fremstille holdbare, funktionelle stoffer. Denne erfaring danner grundlag for vores produktudvikling – viden om selve produkterne og deres faktiske brug.

Holdbarhed, vores mest grundlæggende krav

Der er et grundlæggende krav, som vi prioriterer højere end alle andre – at vores stoffer kan modstå hård behandling i meget lang tid. Vi mener, at vores tøj og udstyr bør følge dig gennem årene, afprøves igen og igen og altid opfylde dine forventninger og krav, så det en skønne dag kan blive dine børne¬børns favoritter. Det er grunden til, at mange mennesker kalder vores udstyr "generationsprodukter", et navn som vi med glæde accepterer.

Forskellige stoftyper

For at opfylde forskellige behov bruger vi forskellige stoftyper – som alle er specielt designet til brug i udendørslivet. På denne side kan du læse mere om vores stoffer og deres specielle egenskaber, lige fra holdbart, tilpasningsdygtigt G-1000 og det kølige, hurtigttørrende MicroTravel til vores kvalitetsdun og det legendariske Vinylon F.

G-1000

G-1000

Formentlig det bedste friluftsmateriale i verden G-1000 er Fjällrävens slidstærke og alsidige stof Læs mere»

Dun

Dun

Vores dunløfte: Når du køber et produkt i dun fra Fjällräven, kan du væres 100% sikker på, at den kun indeholder etisk produceret dun af den bedste kvalitet. Læs mere»

G-Loft® Supreme

G-Loft® Supreme

Let og isolerende, selv under fugtige forhold G-Loft Supreme er Fjällrävens nye syntetiske fyld, som har en exceptionelt høj isoleringsevne, selv under fugtige forhold Læs mere»
For at modtage din pakke før jul, bestil inden: 2015-12-17T15:00 Udvidet returnering i juleperioden indtil 15. januar 2016 for ordrer afgivet mellem 20. november - 31. december 2015