Søg produkt:

Trangia fjeldrype

(Til 3-4 personer)

1 ¼ kop kantareller
1 løg
Brystfileter fra to fjeldryper
Smør
Salt og peber til at give smag
Et skvæt fløde
Nogle få enebær
Lidt vildtfond
En pose rucolablade
Majsbrød 

Sauter kantareller og løg i smør, og krydr med salt og peber. Skær fjeldrypernes brystkød i små tern, og brun dem let i smør, hvorefter de krydres med salt og peber. Tilsæt et lille skvæt fløde, et par knuste enebær og lidt vildtfond. Fjeldrypestuvningen er nu klar til servering. 

Evelina Åslund serverer her "Trangia fjeldrype" på en bund af rucolablade med majsbrød.

For at modtage din pakke før jul, bestil inden: 2015-12-17T15:00 Udvidet returnering i juleperioden indtil 15. januar 2016 for ordrer afgivet mellem 20. november - 31. december 2015