Søg produkt:

article

5 fejl på safari

Så er du endelig kommet afsted på din drømmerejse. Du kan knap nok vente med at få "The Big Five" at se med de store dyr – elefant, løve, bøffel, leopard og næsehorn. Men en eneste fejl, og hele rejsen kan blive det rene mareridt. Vi har listet fem almindelige fejl, som uvante safari-rejsende begår.

1. Mode

Modetøj med stærke farver. Det kan tiltrække sig dyrenes opmærksomhed, og det gør også, at støv og snavs ses meget tydeligt. Vælg i stedet typiske Fjällräven rejsefarver som kaki, sand og beige.

2. Vejr

Glemmer varmt tøj. At solen kan være utroligt varm om dagene overrasker ingen. Men om aftenen og natten falder temperaturen. Hvis du ikke har noget varmt tøj med dig, vil du formodentlig komme til at fryse, ikke lige en fornemmelse, der højner stemningen. Pak en fleecetrøje og/eller en safarijakke ned, så holder du dig varm og glad.

3. UV-beskyttelse

Glemmer safarihatten. Safarihatte er uundværlige som beskyttelse mod den stærke afrikanske sol. Tag ikke hjemmefra uden en sådan. Det er så vigtigt, at vi gentager det: Tag ikke hjemmefra uden en hat!

4. Oppakning

Tager den halve garderobe med. Du ønsker sandsynligvis ikke at slæbe på tung, uhåndterlig bagage bare, fordi du ikke kunne vælge, hvad du skulle have med dig. Du har ikke brug for meget mere end tre funktionelle skjorter, Fjällrävens skjorter i bambus eller Micro Travel er perfekte på safari. Læg dertil to par zip off-bukser i Micro Travel, så har du både shorts og bukser. Derefter en fleecetrøje og en safarijakke eller vest, så du nemt kan have alle værdigenstande på dig. Let er ret, også på safari.

5. Sko

Pakker de tunge vandresko. Hvis du ikke skal på en vandringssafari, kan du lade de tungeste sko blive hjemme. Tag et par lette trekkingsko med i stedet.