Julegaveideer

Køb nu

Kånken

Køb nu

DEN PERFEKTE VINTERJAKKE

Se kollektionen

Alle stier starter her

Til trekking
Julegaveideer Kånken Vinterjakker Trekking
Udforsk vores kollektion Vi producerer produkter til et liv fyldt af minder. Kom tættere på naturen sammen med Fjällräven og oplev naturen på vores måde.
These highly functional product series are created for active lives from the mountains all the way to sea level. Explore more at Fjällräven Online Store.
Fra by til natur Disse højt funktionelle produktserier er skabt til folk, der har en aktiv livsstil – fra havniveau og hele vejen op i bjergene.
Conscious Hunting

At holde sig varm og tør og bevæge sig lydløst og uhindret i vildmarken med produkter, der er designet til at blive brugt i naturen, og som er blevet fremstillet på naturens præmisser.

Fjällräven offers a wide variety of equipment for all kinds of trekking, in all conditions - designed to be timeless, durable and functional.
Trekking

Fjällräven tilbyder dig et bredt sortiment af udstyr til alle former for trekking, under alle vejrforhold. Det er designet til at være tidløst, holdbart og funktionelt.

Bergtagen Mountaineering

Bergtagen er designet til livet over trætoppene. Hver eneste detalje er optimeret til at levere den højeste ydeevne samt til at være pålidelig i de bjergrige terræner.

Everyday Outdoor

Slidstærkt og funktionelt tøj og udstyr, der holder i generationer - alt fremstilles på baggrund af vores høje standarder til bæredygtighed. Oplev naturen med Fjällräven.

Skabt på naturens betingelser Naturen er en evig inspirationskilde, selv hvad angår vores materialevalg.
Fjällräven G1000 - Adaptable for a lifetime of adventure

G-1000

Kan tilpasses et langt liv i naturen

G-1000 er vores vigtigste materiale. Vi bruger det til alt fra rygsække til jakker og bukser. Materialet kan anvendes under mange forskellige slags vejrforhold, når du gør brug af Greenland Wax.
Læs mere