Søg produkt:

ANSVARLIG ADFÆRD

The Fjällräven Way

"Vores mål er et sundere friluftsliv, nu og for fremtidige generationer."  Fjällrävens bæredygtighedschef Aiko Bode forklarer, hvordan vi arbejder med bæredygtighed i alle dele af virksomheden.

Fjällräven fremstiller funktionelt, tidløst og langtidsholdbart friluftsudstyr – alt sammen for at vi kan have den mindst mulige negative indvirkning på miljøet. Men for os rækker ansvarlighed ud over vores produkter. I 2013 lancerede vi The Fjällräven Way som et værktøj, der skal hjælpe os i vores arbejde med bæredygtighed. Vi har valgt kompasset som et symbol, der skal lede os på rette vej. Værktøjet indeholder fire aktivitetsområder, hver repræsenteret af en af de fire kompasretninger på det universelle navigationsinstrument.

The Fjällräven Way står N for Natur og miljø, Ø for Økonomi og forretningsprocesser, S for Socialt ansvar og V for Velfærd.

For at modtage din pakke før jul, bestil inden: 2015-12-17T15:00 Udvidet returnering i juleperioden indtil 15. januar 2016 for ordrer afgivet mellem 20. november - 31. december 2015