Søg produkt:

Fjällräven-frivillig

Har du det, der skal til for at blive Fjällräven-frivillig?

Siden 1990 har Fjällräven arbejdet for at øge bestanden af polarræve i Sverige, og nu får du også chancen for at bidrage til dette vigtige projekt.

I juli får fem erfarne friluftsfolk chancen for at tage med forsker Anders Angerbjörn og hans team som frivillige på en tur til de svenske fjelde.

Sammen med en erfaren frivillig tilbringer du ti dage på fjeldet, hvor I blandt andet skal registrere, hvilke byttedyr polarræven går efter, og observere dens huler.

Opgaven giver dig enestående oplevelser i bjergrigt terræn og muligheden for at komme tæt på polarræven og få et indgående kendskab til de udfordringer, den står over for som art.  

For at være en optimal kandidat er det nødvendigt, at du er en erfaren vandrer, som har de kompetencer der kræves når man skal opholde sig i naturen. Du vil leve ti dage ude i naturen, sove i telt og bære ca. 30 kilo selv, så denne tur er ikke for alle.

Konkurrencen er nu afsluttet

Konkurrencen om pladserne som Fjällräven-frivillige denne sommer er nu afsluttet. Vi har modtaget næsten 600 ansøgninger, hvilket var fantastisk! Et dommerpanel bestående af professor Anders Angerbjörn, ph.d.-studerende Rasmus Erlandsson og repræsentanter fra Fjällräven har nu udvalgt de fem vindere, som præsenteres her.