Søg produkt:

Greenland Wax

Bivoks og paraffin til dokumenteret imprægnering

Greenland Wax er den imprægnering, der bruges til alle Fjällrävens G-1000-produkter. Voksen er blevet produceret siden sidst i 1960'erne af den samme svenske familievirksomhed. Opskriften er hemmelig, men ingredienserne er enkle: ren paraffin og førsteklasses bivoks. Dermed er Greenland Wax et mere miljøvenligt alternativ til kemisk baserede imprægneringsprodukter.

Voksen gør ikke alene produktet vindtæt og vandafvisende, men øger også holdbarheden og G-1000-stoffets levetid.

Ingen kemiske tilsætningsstoffer

Paraffin er et oliebaseret produkt. Det er ikke farligt at bruge og irriterer ikke huden. Det gør i stedet huden blød og hjælper den med at holde på fugten og bevare sin spændstighed. Paraffin bruges i hudplejeprodukter, kosmetik og fysioterapeutisk behandling af for eksempel gigt. Bivoks er et helt naturligt produkt, som kommer fra bikuber og er et biprodukt fra honningproduktion.

Fremstillet med håndkraft

Det er ikke nogen overdrivelse at sige, at Greenland Wax er rent håndværk. Paraffinen smeltes i en stor gryde, som er den samme gryde, der har været brugt siden 1960'erne. Når paraffinen har nået den rette temperatur, tilsættes blokke af bivoks, og det hele blandes sammen. Blandingen hældes derefter i forme og får tid til at hærde, og til sidst pakkes de enkelte stykker i papæsker.

I dag fremstiller vi omkring 70.000 stykker Greenland Wax om året. Og hvert eneste stykke er fremstillet i samme gryde.

• Gode tip: Sådan voksbehandler du dit G-1000-tøj
• G-1000: slidstærkt og alsidigt friluftsmateriale

 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.