Everyday Outdoor Dit hverdagseventyr er tættere på end du tror


Mens du læser dette, er der en lysning i skoven, som står klar til dig. En vandrerute, som venter på dig. Hos Fjällräven har vi og naturen fulgtes ad i mere end 50 år. Det er sådan, vi skaber tidløst, holdbart udstyr, som gør enhver friluftsoplevelse fantastisk. Og det er derfor, vi bruger 100 % sporbare dun til at holde dig varm, PFC-fri imprægnering til at holde dig tør og genanvendt uld til at holde dig godt tilpas. Naturen venter på dig. Hvad venter du på?
Wool is probably nature's most gifted material. Explore more at Fjallraven.com

Uld er nok det naturlige materiale med flest gode egenskaber. Bæredygtigt og biologisk nedbrydeligt, blødt, varmt og behageligt, når det er koldt, behageligt køligt, når vejret er varmt og det har evnen til at lede fugt væk fra kroppen, når du er aktiv.

Övik Knit Sweater M
Övik Knit Sweater M

En flot mønsterstrikket trøje i blød, varm uld. Trøjen har rund hals, tætsiddende raglanær

1 199 kr
We create timeless, durable equipment that makes any outdoor experience great. And we use 100% traceable down to keep you warm, PFC-free impregnation to keep you dry and recycled wool to keep you comfortable.

Holdbar, funktionel, behagelig og varm. Fjällrävens dunjakker er kendt over hele verden for deres høje kvalitet og alsidighed. Og det er det dun, vi bruger, også: Altid 100% sporbar og bæredygtig - det er vores løfte.

Wear timeless, durable equipment to make any outdoor experience great.

Naturen venter på dig

Vi skaber tidløst, slidstærkt udstyr som er med til at gøre enhver friluftoplevelse fantastisk. Naturen venter på dig. Hvad venter du på?

Style and function with attention to detail. Fjällräven's range of shirts are not only comfortable, but work really well as a temperature regulating middle layer.

Stil og funktion med fokus på detaljer. Fjällrävens skjorter er ikke kun behagelige, men fungerer rigtig godt som et temperaturregulerende mellemlag. Perfekt til lange dage i skoven eller afslappende aftener omkring lejrbålet.

Any weather is great weather with Fjällräven's timeless, durable and highly adaptable range of jackets.

Et hvilket som helst vejr er godt vejr med Fjällrävens tidløse, slidstærke og stærkt tilpassede sortiment af jakker. Funktionalitet og kvalitet, du kan stole på ved hjælp af PFC-fri imprægnering, genanvendt polyester, økologisk bomuld og over 50 års udendørs erfaring. Naturen venter. Hvad venter du på?

Funktionelle og holdbare rygsække Tag eventyret med dig