Everyday Outdoor Dit hverdagseventyr er tættere på end du tror


Mens du læser dette, er der en lysning i skoven, som står klar til dig. En vandrerute, som venter på dig. Hos Fjällräven har vi og naturen fulgtes ad i mere end 50 år. Det er sådan, vi skaber tidløst, holdbart udstyr, som gør enhver friluftsoplevelse fantastisk. Og det er derfor, vi bruger 100 % sporbare dun til at holde dig varm, PFC-fri imprægnering til at holde dig tør og genanvendt uld til at holde dig godt tilpas. Naturen venter på dig. Hvad venter du på?

Uld er nok det naturlige materiale med flest gode egenskaber. Bæredygtigt og biologisk nedbrydeligt, blødt, varmt og behageligt, når det er koldt, behageligt køligt, når vejret er varmt og det har evnen til at lede fugt væk fra kroppen, når du er aktiv.

Holdbar, funktionel, behagelig og varm. Fjällrävens dunjakker er kendt over hele verden for deres høje kvalitet og alsidighed. Og det er det dun, vi bruger, også: Altid 100% sporbar og bæredygtig - det er vores løfte.

Naturen venter på dig

Vi skaber tidløst, slidstærkt udstyr som er med til at gøre enhver friluftoplevelse fantastisk. Naturen venter på dig. Hvad venter du på?

Stil og funktion med fokus på detaljer. Fjällrävens skjorter er ikke kun behagelige, men fungerer rigtig godt som et temperaturregulerende mellemlag. Perfekt til lange dage i skoven eller afslappende aftener omkring lejrbålet.

Et hvilket som helst vejr er godt vejr med Fjällrävens tidløse, slidstærke og stærkt tilpassede sortiment af jakker. Funktionalitet og kvalitet, du kan stole på ved hjælp af PFC-fri imprægnering, genanvendt polyester, økologisk bomuld og over 50 års udendørs erfaring. Naturen venter. Hvad venter du på?

Funktionelle og holdbare rygsække Tag eventyret med dig