Søg produkt:

Alle veje fører til Fjällräven

I modsætning til andre jagtmærker har vi en ekstremt lang baggrund inden for vandring, overlevelse og livet i bjergene og vildmarken. Som jæger har du meget at opleve i hele Fjällräven-sortimentet. 

Og i modsætning til andre friluftsvirksomheder er vi også jægere. Vi ser ikke den store forskel her, men vi bruger vores egen jagtbaggrund til at udvikle udstyr, som er lydløst, varmt og som passer til specifikke krav. I jagttårnet, når man lister sig ind på vildtet, eller mens man nyder måltidet.  

Fjällräven er en svensk virksomhed, der har udviklet udstyr til skandinaviske forhold siden 1960. Man kan dog gå på jagt på utallige måder, afhængigt af hvor i verden du er. Men ligesom når vi tager på vandretur, tager vi vores svenske metoder med os – fordi vi mener, at de fungerer over alt i verden. 

Uanset hvor du befinder dig, er der en række forskellige grundlæggende behov, som er ens for alle former for friluftsliv. Funktionalitet. Slidstyrke. Pålidelighed. Tidløshed. Varme. Ventilation. Stil. Bæredygtighed. 

Og vi er eksperter på disse områder. 

For at modtage din pakke før jul, bestil inden: 2015-12-17T15:00 Udvidet returnering i juleperioden indtil 15. januar 2016 for ordrer afgivet mellem 20. november - 31. december 2015