Søg produkt:

Vores produktløfte

Med Fjällrävens produkter kan du nyde naturen uden at skulle bekymre dig om dit udstyr. Vores produktløfte er baseret på seks vigtige principper – nedenfor kan du læse, hvad du kan forvente, når du køber noget af os.

Funktionalitet

Fjällräven har meget stor erfaring med at fremstille funktionelt udstyr til alle former for friluftsaktiviteter. Vi var blandt de første til at teste vores produkter i skiftende klimazoner, fra Grønland til de fugtige regnskove i Brasilien. Ventilationsåbninger, lommeplacering, materialevalg, alt er baseret på mange års erfaring og udtømmende tests under forskellige forhold.

Slidstyrke

Når du køber noget fra Fjällräven, kan du være sikker på, at du ikke skal udskifte det med noget nyt i meget lang tid. Johan Skullman, der er ansvarlig for at udføre de forskellige tests, leder den gruppe, som i løbet af nogle få måneder udsætter alle vores produkter for flere belastninger, end andre ville udsætte dem for i løbet af mange år.

Den lange levetid afhænger af mange faktorer – produktionserfaring, overlegent materialevalg og overlegne produktformuleringer samt streng kvalitetskontrol gennem hele produktionskæden.

Tidløshed

Når vi udvikler produkter, gør vi det, så du kan bruge dem og elske dem år ud og år ind, uden at blive træt af dem. I stedet for at følge tendenser er vi fuldstændig fokuseret på funktion, og vores designløsninger er enkle og tidløse. Produkternes udseende er altid baseret på praktisk brug, der i sidste ende er vigtigere, når det gælder friluftsaktiviteter.

Pålidelighed

Vores udstyr skal være egnet til brug på steder, hvor der ikke er plads til fejl. Det er grunden til, at vi bestræber os på at vælge materialer og løsninger, der giver et sikkert og pålideligt produkt. Og det er grunden til, at alle vores produkter testes, bæres og bruges af erfarne testgrupper, før vi sender dem på markedet.

Vi lader også tekstillaboratorier teste holdbarhed, rivestyrke og en række andre faktorer, så vi er helt sikre på, at alle komponentdele har samme høje niveau af teknisk ydeevne.

Brugervenlighed

Vores produkter skal være nemme at håndtere, når du er blevet fortrolig med at bruge dem. Det nytter ikke noget, hvor smarte funktioner vores produkter end har, hvis de er vanskelige at bruge på udsatte steder eller i hårdt vejr. Det er grunden til, at for eksempel vores telte ikke kun er stabile, men også nemme at sætte op, hvis du bliver overrumplet af en pludselig storm.

Alsidighed

En af grundene til, at man tilbringer tid i den storslåede natur, er den utrolige variation, den tilbyder. Den ene dag hyler stormen, den næste skinner solen fra en klar, blå himmel. Naturens alsidighed afspejles også i vores produkter, som vi designer, så de fungerer både i forskellige klimaer og til en lang række forskellige aktiviteter.

For eksempel kan vores slidstærke g-1000-stof tilpasses ved at bruge Grønlandsvoks, så tøjet kan bruges i både koldt klima og tropiske miljøer. Og vores rygsække er fuldt justerbare, så de kan bæres af forskellige personer og justeres til komfort. Aftagelige toplåg med dobbeltfunktion, fordi de kan bruges som mavetasker til gåture, og bukser med zip-off-funktion, er andre eksempler på designløsninger, der bidrager til alsidighed i mange forskellige situationer.