Søg produkt:

Roulade af elg med chutney af tyttebær

(Til 4 personer)

700 g elg, overside
150 g blåskimmelost
Kantareller
Persille
Smør til sautering
300 ml fløde  

Sauter kantarellerne i smør. Puds kødet, og skær det ud i meget tynde skiver. Læg skiverne ud på et skærebræt. Bank dem let. Skær kødet ud i så mange stykker, som kødet rækker til. Krydr kødet med salt og peber. Læg et stykke ost, noget persille og nogle kantareller på hvert stykke kød, og rul det sammen. Brun rullerne i smør, og lav derefter en sauce af kødsaften og fløden, og lad rullerne simre i den i en halv time.

Serveres med kartofler og tyttebærchutney.

Tyttebærchutney 

Opvarm bærrene og sukker i lidt olie. Tilsæt ingefær og eddike, lad blandingen koge op og derefter køle af.

For at modtage din pakke før jul, bestil inden: 2015-12-17T15:00 Udvidet returnering i juleperioden indtil 15. januar 2016 for ordrer afgivet mellem 20. november - 31. december 2015