Produktegenskaber
  • Lette, luftige bukser til trekking i varme klimaer.
  • Fremstillet af G-1000 Air (genbrugspolyester/økologisk bomuld), som er meget ventilerende, tørrer hurtigt og er komfortabelt at have på i varme temperaturer.
  • Designet til åndbarhed med så få sektioner, hvor materialer overlapper, som muligt.
  • Lynlåse fra hofte til knæ for at ventilere samt åbninger ved bagindsats til ekstra luftgennemstrømning.
  • Buksebenenes ender er lidt bredere, så de er nemmere at rulle op, og en strop med knap kan fastgøre oprullede bukseben ved 3/4-længde.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F54700_SS18_b_abisko_tarp_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Kan tilpasses et langt liv i naturen

Slidstærkt
Kan tilpasses vejret med Greenland Wax
Åndbart
Læs mere
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Sådan vokser du

Greenland Wax består af en blanding af bivoks og paraffin, og det gør det til en enkel, natur-inspireret løsning på de udfordringer, man finder i naturen. De fleste af vores G-1000-materialer leveres for-voksede, men det er stadig en god ide at vide, hvordan du påfører og fjerner voksen, så du kan tilpasse din jakke til forholdene.
Læs mere
The lightweight Abisko collection is geared towards day hikes and cabin-to-cabin trekking.

Abisko familien

Lightweight Trekking

Fjeldlandsbyen Abisko ligger ved foden af Nuolja i den svenske del af Lapland. Dette er målstregen for Fjällräven Classic Sverige, og det er også det nordligste punkt på den klassiske vandresti Kungsleden, som betyder Kongestien. Det er til den slags oplevelser, at vi udviklede Abisko-produktserien.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Til børn
  • Økologisk|Genanvendt
Lette, luftige bukser til udendørsbrug til børn. Lavet af G-1000 Air i genbrugspolyester og økologisk bomuld og designet til god luftcirkulation med så få partier med dobbelt stof som muligt. Det perfekte valg på ture og vandringer i varme klimaer.

Lynlåse fra hofterne til knæene slipper overskydende varme ud, og et ventileret bærestykke over lænden giver ekstra luftcirkulation. Benene er også lidt bredere forneden for at slippe mere luft ind, og de kan rulles op til ¾ længde og holdes på plads med knapper.

Håndlommer med lynlås og netfor samt en sikkerhedslomme indvendigt i taljen til værdigenstande. En lille strop foran gør det muligt at fastgøre mindre genstande lige ved hånden.

Produktspecifikation

Vægt: 200 g
Vægtreference: i størrelse 128
Pasform: Normal pasform
Talje: Middel talje
Lommer: Sikkerhedslomme
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Køn: Til børn
Produktfamilie: Abisko
Miljømæssig info: Økologisk|Genanvendt
Materiale: G-1000® Air: 65% polyester, 35% cotton