Produktegenskaber
  • Smart strikket hue med indbygget balaclava-funktion.
  • Let at tilpasse: fold enten den nederste del op og brug den som en hætte, eller fold ned for beskyttelse omkring kinderne og hagen i koldt, blæsende vejr.
  • Fremstillet af blød, varm merinould, der ikke klør, og som fortsætter med at varme, selv når den er våd.
  • Læderlogo på skyggen.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F81461_FW17_a_barents_pro_jeans_m_21.jpg
Fine quality wool sourced close to home. Explore our wool products from Fjällräven Online Store.

Uld

Naturens eget funktionsmateriale

 Varmt, også når det er fugtigt
Leder fugt væk 
Lugt- og snavsafvisende
Læs mere
Wool is naturally hardwearing and odour resistant, but it does require some extra care to ensure it lasts a lifetime, particularly wool of this quality.

SÅDAN PLEJER DU ULD

Forlæng levetiden af dine isolerende lag

Uld er ret imponerende. Det holder dig varm på vinterekspeditioner og kølig på sommerture, og det gør alt dette, samtidig med at det er snavs- og lugtafvisende. Så på en måde er det let at pleje uld - når det nu selv gør det meste af det hårde arbejde. Men gør du selv en ekstra lille indsats, kan dit uldtøj virkelig holde et helt liv.
Læs mere
The traditional aesthetics of Singi are combined with durable, sturdy materials well suited to Scandinavian treks.

Singi familien

Traditional Trekking

Singi-serien afspejler vores lange tradition for at udvikle slidstærkt og funktionelt tøj og udstyr til vandreture i Skandinavien. Produkterne i Singi-serien har typisk robuste og veldokumenterede løsninger, der har vist deres værd gennem tiden. Nøgleordene er holdbarhed og funktionalitet, og tøjet er designet til traditionel fjeldvandring.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Til børn
Smart ribstrikket kasket til børn med indbygget elefanthue. Kasketten er perfekt til udendørs leg og udflugter om efteråret og vinteren. Den er nem at tilpasse temperaturen: På varmere dage kan du folde den nederste del op og bruge den som kasket, og når det er koldt og blæsende, kan du folde den ned, så den holder kinderne og hagen varme. Kasketten er fremstillet af blød, behagelig merinould, som ikke kradser, og som bortleder fugt og varmer, selv når den er fugtig. På skyggen sidder der et lille læderlogo.
Produktspecifikation

Vægt: 70 g
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Køn: Til børn
Produktfamilie: Singi
Vedligeholdelsesvejledning: håndvask|må ikke tørres i tørretumbler|må ikke bleges|må ikke stryges|må ikke kemisk renses|vaskes med lignende farver
Materiale: 100% wool