Produktegenskaber
  • Vind- og vandtætte jagtbukser.
  • Lavet af G-1000 Silent Eco (genanvendt polyester/økologisk bomuld) med vind- og vandtæt Hydratic-for.
  • Opdateret udgave af de populære Brenner Trousers med nyt feminint snit og omarbejdede detaljer.
  • Forformede knæ med åbninger til knæpuder (tilbehør).
  • To rummelige benlommer.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F90839_FW18_a_vaermland_woolterry_half_zip_w_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Kan tilpasses et langt liv i naturen

Slidstærkt
Kan tilpasses vejret med Greenland Wax
Åndbart
Læs mere
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Sådan vokser du

Greenland Wax består af en blanding af bivoks og paraffin, og det gør det til en enkel, natur-inspireret løsning på de udfordringer, man finder i naturen. De fleste af vores G-1000-materialer leveres for-voksede, men det er stadig en god ide at vide, hvordan du påfører og fjerner voksen, så du kan tilpasse din jakke til forholdene.
Læs mere
Functional hunting, classic in style, durable construction

Värmland familien

Funktionel jagt

Det at sidde stille er langt fra det samme som at være inaktiv. Til de lange dage, hvor alt eller intet kan ske, har vi udviklet Värmland– robust tøj med jakke og bukser, der holder dig varm og godt tilpas, uanset hvad vejret byder dig.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Til damer
  • Genanvendt|Økologisk
Robuste og vandtætte jagtbukser med Comfort Fit, som er en opdateret version af de populære Brenner Trousers med et nyt, feminint snit og gennemarbejdede detaljer. Bukserne er fremstillet af blødt G-1000® Silent Eco (genbrugspolyester og økologisk bomuld), der ikke larmer, og Hydratic, som holder fugten ude. Forstærkninger med dobbelte stoflag på knæene giver ekstra slidstyrke.

Bukserne har almindelig talje, der er højere bagtil, så de sidder godt, når du sidder på hug eller bærer en rygsæk med hoftebælte. De forstærkede fastgørelseszoner til seler betyder, at eventuelle seler sidder godt.

De to store lommer på benene med klap betyder, at kort, kniv, lommelygte og andre nødvendige ting kan opbevares lige ved hånden, og den højre lomme er udstyret med en indvendig netlomme til en mobiltelefon. På højre ben, lige over lommen, er der desuden en strop til at hænge en økse i. Bukserne har også to forlommer og en baglomme med skjulte knapper. Knæene er anatomisk formede og har åbninger til knæbeskyttere, der fås som tilbehør. Benafslutningerne har velcrojustering.

Produktspecifikation

Vægt: 760 g
Fit: Regular fit
Ydermateriale: G-1000 Silent Eco: 65% polyester, 35% cotton
Talje: Middel talje
Benafslutninger: Fastlængde
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Køn: Til damer
Produktfamilie: Värmland
Miljømæssig info: Genanvendt|Økologisk