Produktegenskaber
  • Let, alsidig og sammenpakkelig vindanorak til lette trekking- og dagture.
  • En perfekt pullover beklædningsgenstand, der blokerer kolde vinde.
  • Fremstillet af let, men stærkt HC-Lite stof, der er vindtæt, godt ventileret og hurtig tørrende.
  • Tætsiddende justerbar hætte og med lynlås i halv længde foran.
  • Stor kængurulomme med lynlås, der også fungerer som en pakkepose.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F82494_SS18_a_high_coast_wind_parka_21.jpg
From a part of Sweden that combines forest, coastal and urban environments the High Coast collection is versatile yet functional.

High Coast Familien

Lightweight Outdoor

High Coast-serien har navn efter det billedskønne kystlandskab Höga Kusten, der omgiver Fjällrävens hjemby Örnsköldsvik. Det er stedet, hvor land og hav mødes, hvor de dybe skove og dramatiske kystlinjer danner et landskab, der gang på gang lokker friluftsentusiaster til for at deltage i mange forskelligartede aktiviteter.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Til damer
  • Økologisk
Let og elastisk anorak, der beskytter dig mod den kolde blæst; en smart anorak, du hurtigt kan trække i på dagturen, uanset om du er ude at vandre, cykle eller sejle i kajak. Anorakken er fremstillet af et voksbehandlet materiale bestående af polyamid og økologisk bomuld, som er vandafvisende og tørrer hurtigt, hvis det bliver vådt.

Stilen er enkel med et minimum af detaljer, så du kan spare vægt og pakke let. Den velsiddende hætte er justerbar, og anorakken har en kort lynlås på forsiden og en kængurulomme, der også fungerer som opbevaringstaske. Manchetterne er kantet med elastik og forsynet med tommelfingerhuller, der holder ærmerne på plads. Anorakken har snor til justering af kanten forneden.

Voksbehandlingen gør anorakken vandafvisende; den holder dig tør under lette byger, men ikke under kraftig eller vedvarende regn.

Produktspecifikation

Vægt: 240 g
Vægtreference: i størrelse S
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Designer: Product Developer: Daniel Holmgren
Designer Comment: Anorakken er i al sin enkelhed perfekt til en blæsende dag. Den voksbehandlede overflade holder støvregn ude og tørrer hurtigt. Tommelfingerhullerne holder dine hænder tørre, når du skal pakke. Kængurulommen har plads til alle de vigtige småting og gør desuden anorakken let at pakke ned og komme til i rygsækken.
Køn: Til damer
Produktfamilie: High Coast
Miljømæssig info: Økologisk
Materiale: HC-Lite: 54% polyamide, 46% cotton