Produktegenskaber
  • Alsidig, gennemtænkt rejsejakke til rejser i og uden for byen.
  • Fremstillet af let, men stærkt G-1000 Lite Eco.
  • Den rene æstetik parret med smarte opbevaringslommer gør den passende til byliv såvel som til lettere vandreture og fly-/bus-transit.
  • Aftagelig hætte.
  • To store håndlommer.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F81528_FW18_a_sipora_shade_trousers_m_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Kan tilpasses et langt liv i naturen

Slidstærkt
Kan tilpasses vejret med Greenland Wax
Åndbart
Læs mere
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Sådan vokser du

Greenland Wax består af en blanding af bivoks og paraffin, og det gør det til en enkel, natur-inspireret løsning på de udfordringer, man finder i naturen. De fleste af vores G-1000-materialer leveres for-voksede, men det er stadig en god ide at vide, hvordan du påfører og fjerner voksen, så du kan tilpasse din jakke til forholdene.
Læs mere

Travel

Discover more

Rejsen er lige så vigtig som destinationen. Eventyret venter lige rundt om hjørnet. Fjällrävens nye rejsekollektion gør dine rejser meget nemmere.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Til damer
  • Økologisk|Genanvendt
Tidløs rejsejakke med en lang, smal silhuet i let, slidstærk G-1000 Lite Eco. En alsidig beklædningsgenstand, der er lige egnet til restaurantbesøg i byen og lette vandreture. Jakken beskytter mod vind og korte regnbyger, og den tørrer hurtigt, hvis den bliver våd. Der er en hætte til koldere dage, men den kan tages af, når den ikke skal bruges.

Smart opbevaring i mange lommer gør det nemt at have vigtige, mindre genstande lige ved hånden, når du er på tur. Der er to store håndlommer udvendigt og to lynlåslommer indvendigt i brysthøjde samt to netlommer længere nede – sidstnævnte har plads til en bog, en kasket eller endda en paraply. Der er en sikkerhedslomme til værdigenstande, skjult på indersiden af bagstykket. Tovejslynlås foran som er skjult bag en beskyttelsesflap.

Produktspecifikation

Vægt: 580 g
Vægtreference: i størrelse S
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Køn: Til damer
Produktfamilie: Travel
Miljømæssig info: Økologisk|Genanvendt
Materiale: G-1000® Lite Eco: 65% polyester, 35% cotton