Produktegenskaber
  • Let jakke med god luft-gennemtræning til intense aktiviteter i meget varme klimaer.
  • Kombinerer let vind-og vandafvisende genbrugspolyester med mesh-materiale i siderne og bagpå for at opnå maksimal ventilation.
  • Hætten kan indstilles til solbeskyttelse med en metaltråd i skyggen og velcro bagpå.
  • Perfekt til sommertrekking, kajakroning, cykling og mange andre aktive sysler, hvor du har brug for et ly for vind og sol, uden at blive for varm.
  • To-vejsfrontlynlås med hagebeskyttelse.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F54700_SS18_b_abisko_tarp_21.jpg
The lightweight Abisko collection is geared towards day hikes and cabin-to-cabin trekking.

Abisko familien

Lightweight Trekking

Fjeldlandsbyen Abisko ligger ved foden af Nuolja i den svenske del af Lapland. Dette er målstregen for Fjällräven Classic Sverige, og det er også det nordligste punkt på den klassiske vandresti Kungsleden, som betyder Kongestien. Det er til den slags oplevelser, at vi udviklede Abisko-produktserien.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Til herrer
  • Genanvendt
Let og luftig jakke til intense aktiviteter i varme, solrige klimaer. Designet med henblik på maksimal ventilation med forstykke, hætte og ærmer i et let, vindtæt materiale i genbrugspolyester, mens sidepanelerne og ryggen er af et luftigt netmateriale. Perfekt til vandring, roning, cykling og andre svedige aktiviteter, hvor du har brug for at blive beskyttet mod sol og vind, men ikke ønsker at risikere at blive overophedet.

Hætten har en wire syet ind i skyggen og velcro bagtil, så den kan justeres og give perfekt beskyttelse, når solen bager. Lynlåsen er tovejs og har en beskyttelsesklap under hagen. Håndlommer med lynlås. Justerende snoretræk forneden og elastikkant ved ærmemanchetterne.

Produktspecifikation

Vægt: 290 g
Vægtreference: i størrelse M
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Køn: Til herrer
Produktfamilie: Abisko
Miljømæssig info: Genanvendt
Materiale: 100% polyester