Produktegenskaber
  • Down Pullover med G-1000® Original-forstærkninger på front, ærmer og nederste del af ryg.
  • En stor fleeceforet kængurulomme foran og ekstra opbevaringslommer med lynlås.
  • Fast hætte med justering og aftagelig pels.
  • Store ærmestropper.
  • D-ring foran.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F80634_FW18_a_fjaellraeven_polar_parka_m_21.jpg

VORES DOWN PROMISE

Fuldt sporbare dun af høj kvalitet – ingen kompromiser

Med vores Down Promise kan du være helt sikker på, at ingen fugle er kommet noget til, når du køber et dunprodukt fra os. Det betyder ingen plukning af levende dyr, og at vi ved, præcis hvor dunene stammer fra, og at de er af højeste kvalitet. 
Læs mere
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Kan tilpasses et langt liv i naturen

Slidstærkt
Kan tilpasses vejret med Greenland Wax
Åndbart
Læs mere
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Sådan vokser du

Greenland Wax består af en blanding af bivoks og paraffin, og det gør det til en enkel, natur-inspireret løsning på de udfordringer, man finder i naturen. De fleste af vores G-1000-materialer leveres for-voksede, men det er stadig en god ide at vide, hvordan du påfører og fjerner voksen, så du kan tilpasse din jakke til forholdene.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Til herrer
Slidstærk og varm dunparka i anorakmodel til dig, som opholder dig udenfor i streng kulde. Forstærkninger i G-1000 foran, på ærmerne og bagpå gør den til en robust og stærk arbejdsbeklædning. Den halvlange åbning har lynlås med foret kile, en konstruktion som giver et minimalt antal svage punkter og den mest mulige varme over bryst og krop. Materialet er af smidigt slidstærkt polyamid, som er stoppet med dun af høj kvalitet. Den faste hætte er justerbar og har en aftagelig imiteret pels, som beskytter mod snefog. Refleksbånd på hætten og bagtil på ryggen giver ekstra synlighed i de mørke vintermåneder. Partiet i G-1000 har en stor fleeceforet kængurulomme, som nemt rummer ekstra handsker og andre store ting. Her er også to lodrette og to vandrette lommer til kompas, værktøj og andre småting. En D-ring i metal midt foran giver mulighed for sikring i hårdt vejr. Parkaen har snorejustering i den nedre kant og solidt velkrobånd i ærmeafslutningerne. Stor vidde gør den let at tage over det almindelige overtøj.
Produktspecifikation

Vægt: 1.650 g
Vægtreference: i størrelse M
Indermateriale: 100% polyamide
Fyld: 95% goose down, 5% feather. Supreme Microloft: 100% polyester
Vægt af fyld: 550 g
Påfyldningstykkelse: 800 CUIN
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Køn: Til herrer
Produktfamilie: Polar
Vedligeholdelsesvejledning: 40C normal vask|må ikke tørres i tørretumbler|må ikke bleges|stryges på max. 110C|må ikke kemisk renses|vaskes separat|brug ikke skyllemiddel|fluorkarbonfri imprægnering efter vask
Miljømæssig info: Sporbar dun
Materiale: 100% polyamide
Materiale 2: G-1000® Original: 65% polyester, 35% cotton