Produktegenskaber
  • Robust jagtjakke i Shetlanduld fra den berømte britiske klædefabrik Abraham Moon.
  • Unikt stof der har været brugt til den britiske hærs uniformer siden 1800-tallet.
  • Rummelige bælglommer du kan fylde fra toppen og med ekstra åbninger i siderne.
  • Forstærkninger med G-1000 HeavyDuty ved skuldre, albuer og lommer.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F83257_FW19_a_forest_jacket_no3_m_fjaellraeven_21.jpg
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F83257_FW19_c_forest_jacket_no3_m_fjaellraeven_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Kan tilpasses et langt liv i naturen

Slidstærkt
Kan tilpasses vejret med Greenland Wax
Åndbart
Læs mere
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Sådan vokser du

Greenland Wax består af en blanding af bivoks og paraffin, og det gør det til en enkel, natur-inspireret løsning på de udfordringer, man finder i naturen. De fleste af vores G-1000-materialer leveres for-voksede, men det er stadig en god ide at vide, hvordan du påfører og fjerner voksen, så du kan tilpasse din jakke til forholdene.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Til herrer
  • Fluorcarbonfri imprægnering
Regulær jagtjakke i eksklusiv shetlandsuld fra det klassiske brittiske væveri Abraham Moon. Et stille, robust materiale der modstår vind og væde, og som er lige så funktionelt på jagt med bevægelse som ved siddende jagt. Udsatte partier som skuldre, lænd, albuer og lommedetaljer er forstærkede med robust G-1000 HeavyDuty, som kan voksbehandles for ekstra modstandskraft.

Mange praktiske detaljer og lommer til praktisk opbevaring af ting, du gerne vil have ved hånden, f. eks. clip-on radiofastgørelse på venstre skulder og store topfyldte lommer med læg med bagvedliggende sidelommer. Der er også et par lommer med holdere til ammunition, to brystlommer og en regulær topfyldt ryglomme. Der er yderligere tre lommer på indersiden. Knapper i ærmeafslutningen.

Forest Jacket No. 3 er holdbart, stilfuldt og robust tøj, som holder dig varm på de lange efterårsdage i skoven - det unikke uldstof har været anvendt til beklædning i den engelske hær siden 1800-taltet og isolerer godt, også i fugtig tilstand.

Produktspecifikation

Vægt: 1.429 g
Vægtreference: i størrelse M
Materiale: 100% wool
Materiale 2: G-1000® HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Køn: Til herrer
Vedligeholdelsesvejledning: 30C normal vask|må ikke tørres i tørretumbler|må ikke bleges|stryges på max. 110C|må ikke kemisk renses|vaskes med lignende farver|brug ikke skyllemiddel
Miljømæssig info: Fluorcarbonfri imprægnering