Produktegenskaber
  • Veludstyret og slidstærk vest til aktiv jagt.
  • Designet er baseret på den prisvindende Keb-serie.
  • Fremstillet af vind- og vandtæt polyester med camouflagemønster.
  • Stretch-stof over den øvre ryg og på lommer for ekstra ventilation og bevægelsesfrihed.
  • Tovejs frontlynlås med beskyttende flap, der kan åbnes op fra bunden for ekstra ventilation.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F90193_FW18_a_lappland_hybrid_trousers_camo_w_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Kan tilpasses et langt liv i naturen

Slidstærkt
Kan tilpasses vejret med Greenland Wax
Åndbart
Læs mere
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Sådan vokser du

Greenland Wax består af en blanding af bivoks og paraffin, og det gør det til en enkel, natur-inspireret løsning på de udfordringer, man finder i naturen. De fleste af vores G-1000-materialer leveres for-voksede, men det er stadig en god ide at vide, hvordan du påfører og fjerner voksen, så du kan tilpasse din jakke til forholdene.
Læs mere
Active hunting, hybrid performance, freedom of movement

Lappland familien

Aktiv jagt

Til jægere, som foretrækker aktiv jagt under omskiftelige forhold og med varierende tempo, har vi udviklet Lappland – en serie avanceret hybridtøj, der er baseret på Fjällrävens populære Keb-serie.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Til herrer
Veludrustet og slidstærk vest til aktive jægere, der er designet, så du kan bevæge dig let og hurtigt i terrænet. Den er baseret på den prisvindende Keb-serie, og det primære materiale er camouflagemønstret-polyester plus stretch på den øverste del af ryggen og lommerne. Den praktiske vest varmer der, hvor der er mest brug for det, og giver dig samtidig rigtig god bevægelsesfrihed og åndbarhed.

De mange lommer har plads til de ting, du har brug for at have lige ved hånden, for eksempel de to rummelige lommer med klap og ammunitionsholdere nederst på vestens forside. Der er også en praktisk lomme på ryggen samt to store brystlommer med lynlås, hvoraf den ene har en indvendig lomme i netstof til en radio eller mobiltelefon. Du kan også montere en radio ved hjælp af clip-on-radiofastgørelsen på venstre skulder.

På forsiden er der en tovejslynlås samt trykknapper på kanten forneden og ved hagen. Der er desuden en snor til at justere kanten forneden.

Produktspecifikation

Vægt: 600 g
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Køn: Til herrer
Produktfamilie: Lappland
Materiale: 100% polyester
Materiale 2: Stretch: 63% polyamide, 26% polyester, 11% elastane