Produktegenskaber
  • Slidstærk vinterjakke i G-1000 Eco (genbrugt polyester/økologisk bomuld) med 3-i-1 funktionalitet.
  • En alsidig vinterbeklædning til hverdagens friluftsliv.
  • Aftagelig indvendig jakke, der kan bæres separat.
  • Indvendig jakke fremstillet af smidig, genanvendt polyamid og isoleret med 80 g/m2 G-loft Supreme.
  • Indvendig jakke med krave og to håndlommer.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F81893_FW17_a_oevik_cardigan_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Kan tilpasses et langt liv i naturen

Slidstærkt
Kan tilpasses vejret med Greenland Wax
Åndbart
Læs mere
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Sådan vokser du

Greenland Wax består af en blanding af bivoks og paraffin, og det gør det til en enkel, natur-inspireret løsning på de udfordringer, man finder i naturen. De fleste af vores G-1000-materialer leveres for-voksede, men det er stadig en god ide at vide, hvordan du påfører og fjerner voksen, så du kan tilpasse din jakke til forholdene.
Læs mere
With classic Fjällräven styling and materials, Övik products are perfect for everyday use.

Övik familien

Traditional Outdoor

Övik er i daglig tale navnet på Fjällrävens hjemby Örnsköldsvik. Denne kystby i det nordlige Sverige ligger i området Höga Kusten, der er blevet optaget på UNESCOS verdensarvsliste, og byen og dens billedskønne omgivelser inspirerer til et aktivt friluftsliv.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Til herrer
  • Genanvendt|Økologisk
Varm og slidstærk vinterjakke, der også kan bruges som to lettere forårs-/efterårsjakker. Den indvendige jakke har syntetisk fyld og kan lynes af og bruges alene som en let jakke. Den udvendige jakke er fremstillet af vindtæt og vandafvisende G-1000 Eco (genbrugspolyester og økologisk bomuld) og kan også bruges alene på varmere dage. Jakken er perfekt som alsidig hverdagsjakke, men er lige så velegnet til friluftsaktiviteter i fritiden.

Modellen er hoftelang og har en fast, justerbar hætte og en tovejslynlås, der er skjult bag en beskyttelsesklap. Nederst på jakkens forside er der to lommer til hænderne med hver to åbninger: en åbning foroven med klap og en lodret åbning med lynlås. Den udvendige jakke er forsynet med netfor indvendigt.

Den indvendige jakke er fremstillet af elastisk genbrugspolyamid og foret med Fjällrävens syntetiske isoleringsmateriale G-Loft Supreme, der føles som dun og har en utrolig høj isoleringsevne. Den har en ribstrikket krave og to åbne lommer til hænderne.

Du kan nemt gøre G-1000-stoffet mere vindtæt og vandafvisende med Greenland Wax, hvilket også gør den allerede meget slidstærke jakke mere holdbar.

Produktspecifikation

Vægt: 1150 g
Ydermateriale: G-1000 Eco: 65% polyester, 35% cotton
Indermateriale: 100% polyamide
Fyld: G-Loft Supreme: 100% Polyester
Køn: Til herrer
Produktfamilie: Övik
Miljømæssig info: Genanvendt|Økologisk
Materiale: G-1000 Eco: 65% polyester, 35% cotton