Produktegenskaber
  • Højtydende trekkingshorts i slidstærkt G-1000 Eco med forstærkninger i G-1000 HD i skridtet, på baglommer og nederst på forlommer.
  • Skåret til at sidde komfortabelt, både når du går og hug ned, med en skridt kile for øget bevægelsesfrihed.
  • 2 store benlommer med bælg nederst og side med indvendig telefonlomme.
  • 1 udstyrslomme.
  • 2 håndlommer og 2 baglommer med trykknaplukninger.

Vis hele beskrivelsen
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Kan tilpasses et langt liv i naturen

Slidstærkt
Kan tilpasses vejret med Greenland Wax
Åndbart
Læs mere
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Sådan vokser du

Greenland Wax består af en blanding af bivoks og paraffin, og det gør det til en enkel, natur-inspireret løsning på de udfordringer, man finder i naturen. De fleste af vores G-1000-materialer leveres for-voksede, men det er stadig en god ide at vide, hvordan du påfører og fjerner voksen, så du kan tilpasse din jakke til forholdene.
Læs mere
Numbers is a series of outdoor clothing which you can rely on in surroundings where there is no margin for error.

Numbers-serien

Holdbarhed til fremtidige generationer

Med Numbers-serien har vi gjort vores idé om avanceret friluftstøj til virkelighed. Alle materialer og detaljer er nøje udvalgt med tanke på at minimere miljøpåvirkningen og sikre, at tøjet kan holde til utallige lange ture i den vilde natur.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Til herrer
  • Økologisk|Genanvendt
Funktionelle trekkingshorts til lange friluftseventyr og vandring i vanskeligt terræn. Tilpasset til at sidde bekvemt med ekstra stofkile i skridtet for optimal bevægelsesfrihed - både når du går, klatrer og sidder på hug.

To regulære benlommer med plads til f. eks. kort og kompas, og den højre har en inderlomme til GPS eller mobiltelefon. Der er desuden en lomme til multiværktøj, håndlommer og baglommer med lommeklap og knapper. Taljevidden justeres nemt fra indersiden. Gylp med knapper.

Shortsene er syet i vind- og vandafvisende G-1000 Eco med genanvendt polyester og økologisk bomuld med ekstra kraftig G-1000 HeavyDuty på indersiden af benene og forneden på benlommerne. Ligesom i alt Numbers-tøj er materiale og detaljer valgt for at minimere påvirkningen af miljøet, og for at det skal være enkelt at udskifte udsatte dele efter flere års anvendelse.

Produktspecifikation

Vægt: 558 g
Vægtreference: i størrelse 48
Pasform: Normal pasform
Talje: Middel talje
Lommer: Kortlomme
Forstærkninger: Ja
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Køn: Til herrer
Produktfamilie: Numbers
Miljømæssig info: Økologisk|Genanvendt
Materiale: G-1000® Eco: 65% polyester, 35% cotton
Materiale 2: G-1000® HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton