Produktegenskaber
  • Trekking-jakke i G1000 Original med langt traditionelt snit.
  • Teknisk tunnelhætte med trevejs justeringer.
  • Store brystlommer, som man kan komme til både med eller uden rygsæk.
  • Lave lommer foran med adgang fra toppen for ikke at forstyrre brugen af hoftebælte.
  • Justering i ærme, talje og bund.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F81787_SS18_srqz_singi_trekking_jacket_m_21.jpg
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F81787_SS18_srra_singi_trekking_jacket_m_21.jpg
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F81787_SS18_fvqy_singi_trekking_jacket_m_21.jpg
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F81461_FW17_a_barents_pro_jeans_m_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Kan tilpasses et langt liv i naturen

Slidstærkt
Kan tilpasses vejret med Greenland Wax
Åndbart
Læs mere
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Sådan vokser du

Greenland Wax består af en blanding af bivoks og paraffin, og det gør det til en enkel, natur-inspireret løsning på de udfordringer, man finder i naturen. De fleste af vores G-1000-materialer leveres for-voksede, men det er stadig en god ide at vide, hvordan du påfører og fjerner voksen, så du kan tilpasse din jakke til forholdene.
Læs mere
The traditional aesthetics of Singi are combined with durable, sturdy materials well suited to Scandinavian treks.

Singi familien

Traditional Trekking

Singi-serien afspejler vores lange tradition for at udvikle slidstærkt og funktionelt tøj og udstyr til vandreture i Skandinavien. Produkterne i Singi-serien har typisk robuste og veldokumenterede løsninger, der har vist deres værd gennem tiden. Nøgleordene er holdbarhed og funktionalitet, og tøjet er designet til traditionel fjeldvandring.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Til herrer
Robust jakke i traditionel Fjällräven-stil til lange vandreture i de skandinaviske fjelde. Jakken er fremstillet af slidstærkt G-1000 Original i et langt snit med praktiske funktioner, der gør ophold i naturen nemmere. Materialet er vindtæt og vandafvisende og kan imprægneres med Greenland Wax, så det bliver endnu mere modstandsdygtigt over for blæst, regn og slid. Den store vidde giver rigelig plads til isolerende tøj under jakken, og et læg i ryggen giver ekstra bevægelsesfrihed.

Den store hætte med skygge, der kan foldes, beskytter mod blæst og kan justeres, så den passer perfekt. Tovejslynlåsen kan åbnes fra neden, når det bliver for varmt, og en bred beskyttende klap med knapper forhindrer den kolde blæst i at trænge ind. De mange lommer, såsom de store lodrette brystlommer med lynlås og påsyede yderlommer med klap- og knaplukning, betyder, at praktiske ting altid kan opbevares lige ved hånden. Jakken har desuden to lommer længere nede og en lynlåslomme på ærmet til f. eks. en GPS. Derudover er jakken udstyret med snor til justering i taljen og kanten forneden og velcro til justering af manchetterne.

Produktspecifikation

Vægt: 930 g
Vægtreference: i størrelse M
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Designer: Product Developer: Daniel Holmgren
Designer Comment: Singi Trekking Jacket er perfekt til vandreture i blæsevejr, da stormhætten med sin tunnelfacon yder ekstra beskyttelse mod vind og vejr. Lommerne er placeret, så det er let at få adgang til dem, også selvom du har rygsæk eller bælte på.
Køn: Til herrer
Produktfamilie: Singi
Vedligeholdelsesvejledning: vaskes separat|brug ikke skyllemiddel
Materiale: G-1000® Original: 65% polyester, 35% cotton