Produktegenskaber
  • Let polstret trekkingjakke med et langt, traditionelt snit.
  • Overkrop foret med highloft-mesh.
  • Forstærket med G1000 HeavyDuty på skuldre og nederst bagpå.
  • Teknisk tunnelhætte med Artic Fur.
  • Store brystlommer, der er tilgængelige med eller uden rygsæk.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F81461_FW17_a_barents_pro_jeans_m_21.jpg
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F81391_FW18_fvrc_singi_winter_jacket_m_21.jpg
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F81391_FW18_fvqz_singi_winter_jacket_m_21.jpg
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F81391_FW18_fvrb_singi_winter_jacket_m_21.jpg
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F81391_FW18_fvra_singi_winter_jacket_m_21.jpg
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F81391_FW18_fvqy_singi_winter_jacket_m_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Kan tilpasses et langt liv i naturen

Slidstærkt
Kan tilpasses vejret med Greenland Wax
Åndbart
Læs mere
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Sådan vokser du

Greenland Wax består af en blanding af bivoks og paraffin, og det gør det til en enkel, natur-inspireret løsning på de udfordringer, man finder i naturen. De fleste af vores G-1000-materialer leveres for-voksede, men det er stadig en god ide at vide, hvordan du påfører og fjerner voksen, så du kan tilpasse din jakke til forholdene.
Læs mere
The traditional aesthetics of Singi are combined with durable, sturdy materials well suited to Scandinavian treks.

Singi familien

Traditional Trekking

Singi-serien afspejler vores lange tradition for at udvikle slidstærkt og funktionelt tøj og udstyr til vandreture i Skandinavien. Produkterne i Singi-serien har typisk robuste og veldokumenterede løsninger, der har vist deres værd gennem tiden. Nøgleordene er holdbarhed og funktionalitet, og tøjet er designet til traditionel fjeldvandring.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Til herrer
Klassisk lang vandrejakke med isolerende for til dig, der sætter pris på lidt ekstra varme på vinterturen. Selve jakken er udstyret med blødt, isolerende netstof, mens ærmerne har nylonfor med syntetisk fyld, som sikrer minimal friktion mod tøjet under jakken. Ydersiden består af slidstærkt G-1000 Original med ekstra slidstærkt G-1000 HeavyDuty på skuldrene og den nederste del af ryggen. Dermed beskytter jakken mod blæst og regn, men lader samtidig den fugt, der dannes, når du bevæger dig, slippe ud. Dette er vigtigt i koldt vejr, hvor du ikke ønsker at risikere at blive kold pga. fugtigt tøj. Det rummelige snit giver rigelig plads til isolerende tøj under jakken, og et læg i ryggen giver ekstra bevægelsesfrihed.

Den store hætte med skygge, der kan foldes, beskytter mod den kolde blæst og kan justeres, så den passer perfekt. Samtidig yder hættens aftagelige kant i synetisk pels ekstra beskyttelse i snevejr. Tovejslynlåsen kan åbnes fra neden, når det bliver for varmt, og en bred beskyttende klap forhindrer den kolde blæst i at trænge ind.

De mange lommer, herunder de store lodrette brystlommer med lynlås og påsyede yderlommer med klap, betyder, at praktiske ting altid kan opbevares lige ved hånden. Jakken har desuden to lommer længere nede med åbning foroven og en lynlåslomme på ærmet til f. eks. en GPS. Derudover er jakken udstyret med snor til justering i taljen og kanten forneden og velcrojustering af manchetterne.

Jakken kan voksbehandles med Greenland Wax til ekstra beskyttelse mod blæst, regn og slitage.

Produktspecifikation

Vægt: 1.680 g
Vægtreference: i størrelse M
Indermateriale: 100% polyester. 65% polyester, 35% cotton. 100% polyamide.
Fyld: 100% polyester
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Køn: Til herrer
Produktfamilie: Singi
Vedligeholdelsesvejledning: 40C normal vask|må ikke tørres i tørretumbler|må ikke bleges|stryges på max. 110C|må ikke kemisk renses|vaskes separat|brug ikke skyllemiddel
Materiale: G-1000® Original: 65% polyester, 35% cotton
Materiale 2: G-1000® HeavyDuty: 65% polyester, 35% cotton