Produktegenskaber
  • Alsidig rejsevest med enkelt design og smarte opbevaringslommer.
  • Lavet af stærkt ventileret G-1000 Air med forstærkninger i G-1000 Lite Eco.
  • Fastmonteret hætte, som kan gemmes i kraven.
  • Skrå brystlommer med lynlås.
  • To lodrette håndlommer plus to lommer med topåbning og klap på den nedre front, alle med lynlås.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F81528_FW18_a_sipora_shade_trousers_m_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Kan tilpasses et langt liv i naturen

Slidstærkt
Kan tilpasses vejret med Greenland Wax
Åndbart
Læs mere
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Sådan vokser du

Greenland Wax består af en blanding af bivoks og paraffin, og det gør det til en enkel, natur-inspireret løsning på de udfordringer, man finder i naturen. De fleste af vores G-1000-materialer leveres for-voksede, men det er stadig en god ide at vide, hvordan du påfører og fjerner voksen, så du kan tilpasse din jakke til forholdene.
Læs mere

Travel

Discover more

Rejsen er lige så vigtig som destinationen. Eventyret venter lige rundt om hjørnet. Fjällrävens nye rejsekollektion gør dine rejser meget nemmere.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Til herrer
  • Økologisk|Genanvendt
Alsidig rejsevest i et enkelt design og flere smarte lommer. Lavet af let, gennemventileret G-1000 Air i genbrugspolyester og økologisk bomuld – forstærket med G-1000 Lite Eco på udsatte steder. Et praktisk alternativ til en jakke, når du rejser i varme klimaer. Den har stadig plads til alt, hvad du behøver lige ved hånden, men er lettere og har bedre ventilation.

En praktisk hætte beskytter mod vind, hvirvlende sand eller lignende og kan foldes sammen til en krave, når den ikke bruges. Der er to skrå brystlommer plus to lodrette håndlommer længere nede, samt to lommer med topåbning og flapper – alle med lynlås. Til værdigenstande er der en indvendig sikkerhedslomme, der kan tages af og tages med, når du hænger vesten op. Tovejslynlås med en indvendig beskyttelsesflap foran og snoretrækjustering i den nederste kant.

Produktspecifikation

Vægt: 410 g
Vægtreference: i størrelse M
Køn: Til herrer
Produktfamilie: Travel
Miljømæssig info: Økologisk|Genanvendt
Materiale: G-1000® Air: 65% polyester, 35% cotton
Materiale 2: G-1000® Lite Eco: 65% polyester, 35% cotton