Produktegenskaber
  • 18-liters letvægtsrygsæk til lette vandreture, rejser eller daglig pendling.
  • Kombinerer G-1000 Lite Eco og G-1000 HeavyDuty Eco for optimeret styrke og pakningsevne.
  • Snøre i top giver nem adgang til hovedrum samt en stålkrog til sikker lukning.
  • En lynlåslomme på fronten og to sidelommer.
  • Indvendig sikkerhedslomme med lynlås og nøgleholder.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F82494_SS18_a_high_coast_wind_parka_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Kan tilpasses et langt liv i naturen

Slidstærkt
Kan tilpasses vejret med Greenland Wax
Åndbart
Læs mere
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Sådan vokser du

Greenland Wax består af en blanding af bivoks og paraffin, og det gør det til en enkel, natur-inspireret løsning på de udfordringer, man finder i naturen. De fleste af vores G-1000-materialer leveres for-voksede, men det er stadig en god ide at vide, hvordan du påfører og fjerner voksen, så du kan tilpasse din jakke til forholdene.
Læs mere
From a part of Sweden that combines forest, coastal and urban environments the High Coast collection is versatile yet functional.

High Coast Familien

Lightweight Outdoor

High Coast-serien har navn efter det billedskønne kystlandskab Höga Kusten, der omgiver Fjällrävens hjemby Örnsköldsvik. Det er stedet, hvor land og hav mødes, hvor de dybe skove og dramatiske kystlinjer danner et landskab, der gang på gang lokker friluftsentusiaster til for at deltage i mange forskelligartede aktiviteter.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Unisex
  • Økologisk|Genanvendt|Fluorcarbonfri imprægnering
Let 18-liters dagtursrygsæk til lette vandreture, rejser eller den daglige tur til og fra arbejde. Rygsækken er lavet af G-1000 Lite Eco og G-1000 HeavyDuty Eco, hvilket gør den både slidstærk og nem at pakke.

Åbningen er forsynet med snorelukning, som giver hurtig adgang til hovedrummet, samt et supplerende stålspænde, der sikrer, at rygsækken bliver lukket rigtigt.

Rygsækken har en forlomme med lynlås og to sidelommer samt en indvendig sikkerhedslomme med nøglering. Skulderremmene er let polstrede og forsynet med netfor på den side, der vender ind mod skuldrene, for at sikre bedre komfort. Brystremmen og hofteremmen kan tages af, og rygpladen i skumplast kan også tages ud. Det betyder, at rygsækken kan komprimeres og pakkes ned i sin egen forlomme – det er for eksempel praktisk, når du rejser og gerne vil have en ekstra taske med til badetøj, indkøb osv. , som du kan pakke ned, når du ikke har brug for den.

Produktspecifikation

Vægt: 415 g
Materiale: G-1000® HeavyDuty Eco S: 65% polyester, 35% cotton
Materiale 2: G-1000® Lite Eco: 65% polyester, 35% cotton
Volumen: 18 l
Bredde: 23 cm
Højde: 42 cm
Dybde: 20 cm
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Køn: Unisex
Produktfamilie: High Coast
Vedligeholdelsesvejledning: blød børste og lunkent vand
Miljømæssig info: Økologisk|Genanvendt|Fluorcarbonfri imprægnering