Produktegenskaber
  • En alsidig dagsrygsæk til vandreture eller transport i hverdagen.
  • Lavet af slidstærk G-1000 Eco (genbrugspolyester/økologisk bomuld). Lomme foran med lynlås og en lille indvendig lomme.
  • Sidelommer, der kan udvides med stropjusteringer.
  • Kompressionsremme på siderne.
  • Polstrede skulderstropper og behageligt mesh-rygpanel.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F82494_SS18_a_high_coast_wind_parka_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Kan tilpasses et langt liv i naturen

Slidstærkt
Kan tilpasses vejret med Greenland Wax
Åndbart
Læs mere
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Sådan vokser du

Greenland Wax består af en blanding af bivoks og paraffin, og det gør det til en enkel, natur-inspireret løsning på de udfordringer, man finder i naturen. De fleste af vores G-1000-materialer leveres for-voksede, men det er stadig en god ide at vide, hvordan du påfører og fjerner voksen, så du kan tilpasse din jakke til forholdene.
Læs mere
From a part of Sweden that combines forest, coastal and urban environments the High Coast collection is versatile yet functional.

High Coast Familien

Lightweight Outdoor

High Coast-serien har navn efter det billedskønne kystlandskab Höga Kusten, der omgiver Fjällrävens hjemby Örnsköldsvik. Det er stedet, hvor land og hav mødes, hvor de dybe skove og dramatiske kystlinjer danner et landskab, der gang på gang lokker friluftsentusiaster til for at deltage i mange forskelligartede aktiviteter.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Unisex
  • Økologisk|Genanvendt
Alsidig letvægtsrygsæk til vandring eller til brug ved pendling til fods eller på cykel. Lavet af slidstærk G-1000 Eco i genbrugspolyester og økologisk bomuld. Bæresystemet er let og stabilt med komfortable, polstrede skulderstropper og et bagstykke i netmateriale. Der er også en bryststrop med en fløjte og en hoftestrop, der kan anbringes bag bagstykket, når den ikke skal bruges.

Hovedrummet har en lynlåsåbning og en indvendig sikkerhedslomme med en nøgle-clip. Der er også en åben lomme, der er stor nok til en 15 tommers bærbar computer, eller som kan rumme en væskebeholder (ikke inkluderet). En forlomme med lynlås og en indvendig lomme har plads til ting, som du ønsker at have lige ved hånden, og der er to sidelommer med stropper, der kan udvides. Kompressionsstropper i siderne stabiliserer rygsækkens indhold, når den ikke er helt fuld.

G-1000 Eco-stoffet er voksbehandlet og vandafvisende. Til vedvarende regn følger der et regnslag med, som kan gemmes i en af de indvendige lommer.

Produktspecifikation

Vægt: 1.150 g
Materiale: G-1000® Eco: 65% polyester, 35% cotton
Materiale 2: G-1000® HeavyDuty Eco S: 65% polyester, 35% cotton
Volumen: 26 l
Bredde: 28 cm
Højde: 44 cm
Dybde: 22 cm
Etui til bærbar: 15"
Bæresystem: Fikseret
Regndække: inkluderet
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Køn: Unisex
Produktfamilie: High Coast
Vedligeholdelsesvejledning: blød børste og lunkent vand
Miljømæssig info: Økologisk|Genanvendt