Produktegenskaber
  • Slidstærk, komfortabel trekkingrygsæk bygget til at bære tung oppakning.
  • Unik trærammekonstruktion fremstillet af FSC-certificeret birk.
  • Støttende hoftebælte og ergonomiske skulderstropper designet til herrer.
  • Nem at justere så den passer til brugerens ryglængde og skulderbredde.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F27097_SS18_fvqy_kajka_100_21.jpg
Named after Sweden’s highest mountain, products in this range are developed for challenging treks in varying terrain.

Keb familien

Technical Trekking

Keb er en serie avanceret frilufttøj, der er udviklet til krævende vandreture, hvor bevægelsesfrihed er lige så vigtig som holdbarhed og beskyttelse i vanskeligt terræn.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Unisex
  • Fluorcarbonfri imprægnering
Slidstærk, bekvem og med mange funktioner – trods sit ganske beskedne ydre er Kajka en avanceret vandrerygsæk i klassisk Fjällräven-ånd. Nu opgraderet med justerede, endnu bedre funktioner og en innovativ, helt unik træramme med langt mindre påvirkning af miljøet, men med samme styrke og funktion. Bæresystemet er udformet til at aflaste selv meget tunge byrder, og det brugervenlige Perfect Fit Adjustment System kan nemt indstilles, så det passer til forskellige kroppe – både ryglængde og bredde mellem skulderremmene. Det skræddersyede hoftebælte giver høj bærekomfort på lange vandredage.

Hovedrummet har åbning foroven med snelås, stor lodret åbning på forsiden og endnu en forneden, som gør det let at få overblik over udstyret. Det kan deles i en øvre og en undersektion, hvor undersektionen har et Wet/Dry-rum, som holder især fugtigt og snavset udstyr adskilt fra det øvrige grej. Praktiske lommer med lynlås findes også i toplåget, på siderne og på hoftebæltet. Toplåget kan tages af og bæres som talje- eller brysttaske, når du vil have ekstra styr på værdigenstandene. To kompressionsremme på hver side, som fastgøres med smalle stave, giver en jævn og effektiv kompression uden at blokere sidelommernes åbninger. Fastgørelsesmuligheder på toplåget og under rygsækken. Fløjte på brystrem og regnslag med refleksprint.

Kajka er blevet rost af vandrere over hele verden og er endda blevet rost i fagpressen. Blandt andet blev den udvalgt til årets produkt 2009 af det svenske friluftsmagasin Utemagasinet, og den blev udnævnt til Bedst i Test i den finske avis Retkis store rygsæktest i 2011.

Produktspecifikation

Vægt: 3550.00 g
Materiale: Vinylon F: 100% vinylal
Materiale 2: 600D 100% polyester. Frame: Birch wood
Volumen: 100.00 l
Bredde: 40 cm
Højde: 90 cm
Dybde: 31 cm
Bæresystem: Perfekt pasform
Regndække: inkluderet
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Designer: Head of Innovation and Design: Henrik Andersson
Designer Comment: Tre er et fantastisk materiale fra et rent funksjonelt perspektiv, og reduserer i tillegg meisens miljøpåvirkning til mindre enn en tidel av påvirkningen fra aluminium – uten at det går på bekostning av styrken, og uten å legge til vekt.
Køn: Unisex
Produktfamilie: Keb
Vedligeholdelsesvejledning: blød børste og lunkent vand
Miljømæssig info: Fluorcarbonfri imprægnering