Produktegenskaber
  • Fire-sæsoners tunneltelt med optimeret styrke og sikkerhed til brug under udsatte forhold og i hårdt terræn.
  • Fuld højde i hele det indre telt og det meget store fortelt giver komfort, når man er tvunget til at tilbringe lange perioder indendøre.
  • Forteltet har to indgange, en på hver side, og masser af plads til opbevaring af udstyr.
  • Tre ekstra stærke men dog lette DAC Pressfit-stænger.
  • Ophæng med hurtig og handskevenlig stangløsning.

Vis hele beskrivelsen
Your tent is your home in nature, so take care of it accordingly. Buy our tents from Fjällräven Online Store.

Care & Repair

Sådan passer du godt på dit telt

Dit telt er dit hjem ude i naturen, så pas tilsvarende godt på det. Et elsket og godt vedligeholdt telt er forskellen mellem en nat, der er værd at huske, og en, man helst vil glemme. 

Læs mere
Named after Sweden’s highest mountain, products in this range are developed for challenging treks in varying terrain.

Keb familien

Technical Trekking

Keb er en serie avanceret frilufttøj, der er udviklet til krævende vandreture, hvor bevægelsesfrihed er lige så vigtig som holdbarhed og beskyttelse i vanskeligt terræn.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Unisex
  • Fluorcarbonfri imprægnering
Ekstra stærkt og sikkert tunneltelt til helårsbrug, som er optimeret til barske vejrforhold og udfordrende terræn. Der er fuld højde i hele inderteltet, og den store apsis gør teltlivet behageligt, særligt når dårligt vejr betyder, at du må blive indenfor. Teltet er perfekt til teknisk krævende vandreture om vinteren og overnatning i telt over trægrænsen, men det er stadig let nok til, at det kan pakkes ned i en vandrerygsæk.

Alle materialer og detaljer er nøje udvalgt, så de er meget pålidelige og lette at håndtere i koldt vejr. For eksempel er justeringsanordninger og lynlåstapper store nok til, at de nemt kan håndteres med vinterhandsker på. De ekstra stærke bardunliner har indvævet reflekstråd og er forsynet med dobbelte justeringsanordninger, og løkkerne forneden er store nok til, at de kan fastgøres med ski eller skistave, når teltet slås op i sneen. Teltpløkkerne er desuden ekstra lange og brede, så de sidder bedre fast i vanskeligt terræn. Reflekser ved ventilationsåbninger og teltdøre gør det let at finde vej tilbage til teltet i mørke.

Oversejlet og inderteltet er forbundet, så inderteltet beskyttes mod fugt, når du slår teltet op i regnvejr. Teltstangskanalerne er farvekodede, så det er nemt at kende forskel på dem, og de har plads til dobbelte teltstænger, der fås som ekstraudstyr, så teltet kan modstå endnu kraftigere vind og endnu mere sne på taget.

Inderteltet er rummeligt og har en god siddehøjde. Den ekstra store apsis har masser af plads til opbevaring af udstyr, madlavning og andre aktiviteter. Teltet har to indgange, hvilket gør det let at komme ind og ud. Det betyder også, at det er muligt at bruge teltdøren på læsiden, når vejret er dårligt. Apsissen og inderteltet er forsynet med tørresnor og flere netlommer, som hjælper dig med at holde styr på dine ting. Der er desuden fastgørelsespunkter i inderteltet til et Gear Loft, der fås som ekstraudstyr.

Store, højt placerede ventilationsåbninger giver en god luftgennemstrømning og mindsker kondensdannelse. Alle åbninger er forsynet med et fintmasket myggenet og kan dækkes til med oversejlet på ydersiden, hvis teltet stilles op i sne eller sand. Når vejret er varmt, kan teltdørene sættes fast i halvåben position – lynlåsene er forsynet med en automatisk låsefunktion, så vinden ikke kan presse dem op – så du opnår ekstra ventilation, uden at der kommer regn ind i inderteltet. Myggenettet i oversejlets teltdør holder de fleste insekter ude af apsissen, hvilket er praktisk, når du laver mad, eller hvis du har en firbenet ven med.

Oversejlet er lavet af Fjällrävens nye TripleRip-nylonmateriale med høj ydeevne. Det har en innovativ konstruktion bestående af en kombination af to materialekvaliteter, hvilket giver optimal styrke; foroven har materialet en tykkelse på 40 denier, mens forstærkningerne forneden, hvor der er størst slitage fra underlaget, har en tykkelse på 70 denier. Ligesom alle Fjällrävens andre telte er Keb Endurance 2 lavet helt uden PVC-plast og giftige brandhæmmere, og imprægneringen er fluorcarbonfri.

Produktspecifikation

Vægt: 3.690 g
Vægtreference: Total: 3690 g/Minimum: 3020 g
Personer: 2
Sæsoner: 4 årstider
Størrelse i emballage: Length: 39 cm / Diam: 19 cm
Materiale til oversejl: 40D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% polyamide
Materiale indvendig telt: 30D Ripstop DWR 100% polyamide
Myggenet: 20D No-see-um mesh 100% polyester
Bundmateriale: 70D PU 10 000 mm 100% polyamide
Stangmateriale: DAC Pressfit
Diameter på stang: 10,2 mm
Forsyningsomfang: DAC V-Peg pløkker medium
Køn: Unisex
Produktfamilie: Keb
Miljømæssig info: Fluorcarbonfri imprægnering