Produktegenskaber
  • Rygsæk designet til nordic skating (turskøjteløb).
  • Rulletop-lukning.
  • Vandtæt, indvendig pose, der kan anvendes separat.
  • Slidstærk opbevaringstaske til skøjter medfølger.
  • Forberedt til væskesystemet.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F53604_SS18_srqz_keb_endurance_4_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Kan tilpasses et langt liv i naturen

Slidstærkt
Kan tilpasses vejret med Greenland Wax
Åndbart
Læs mere
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Sådan vokser du

Greenland Wax består af en blanding af bivoks og paraffin, og det gør det til en enkel, natur-inspireret løsning på de udfordringer, man finder i naturen. De fleste af vores G-1000-materialer leveres for-voksede, men det er stadig en god ide at vide, hvordan du påfører og fjerner voksen, så du kan tilpasse din jakke til forholdene.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Unisex
  • Økologisk|Genanvendt|Fluorcarbonfri imprægnering
Veludstyret skøjterygsæk i robust, vandafvisende G-1000 Eco med vandtæt pakkepose. Mange gennemtænkte funktioner og sikkerhedsdetaljer gør den til et perfekt valg på langrendsskøjteturen, og med aftagelige skøjtedetaljer passer den også til andet friluftsliv. Til sikkerhedsdetaljerne hører et forlængelsesbånd, en såkaldt karabinhagerem, som fastgøres på skulderremmene med trykknapper og giver hurtig adgang til redningslinen. Hertil regnes også en skridtrem, der er fastgjort under bunden af rygsækken, og et par spænder på hoftebæltet. Skridtremmen kan tages af, hvis rygsækken skal anvendes i andre sammenhæng, eller surres på en af ringene til stavene for ikke at være i vejen. En udtagelig, vandtæt pakkepose holder skiftetøjet tørt ved en eventuel dukkert. Pakkeposen giver også opdrift, og den gule farve gør det let at finde tingene i den. En lille fløjte indbygget i brystremmens spænde gør det muligt at påkalde dig opmærksomhed. Hovedrummet fyldes fra toppen og har foldelukkesystem. Uden på sækken findes spænder til teleskopstave, et par sidelommer i netstof med plads til redningsline og en større forlomme, som for eksempel kan rumme forstærkningstøj. Med rygsækken følger også et separat skøjteetui, som beskytter skøjterne under transport, og som også beskytter rygsækken mod de skarpe skinner. Bæresystemet har en bekvem rygplade i sne- og vandafvisende G-1000 Eco. Hoftebæltet knappes asymmetrisk på venstre side - det giver færre detaljer midt for, som kan hænge fast ved eventuel isredning ud af kølvand. På hoftebæltet findes også et par lettilgængelige lommer til snacks og småting.
Produktspecifikation

Vægt: 1.320 g
Ryglængde: kort (40-49 cm)
Materiale: G-1000® Eco: 65% polyester, 5% cotton
Materiale 2: 500D 100% polyamide
Volumen: 40 l
Bredde: 32 cm
Højde: 60 cm
Dybde: 24 cm
Bæresystem: Fikseret
Regndække: inkluderet
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Køn: Unisex
Vedligeholdelsesvejledning: blød børste og lunkent vand
Miljømæssig info: Økologisk|Genanvendt|Fluorcarbonfri imprægnering