Produktegenskaber
  • Vandafvisende regnponcho med ærmer til nem håndtering af gevær.
  • Fremstillet af slidstærkt, men let Eco-shell i polyester (delvist genbrugspolyester) med fluorokarbonfri DVR-behandling.
  • Forstærket bagpå og over skuldrene.
  • Justerbar hætte med lille skygge. Beskyttende klap foran holder regnen væk fra kikkertsigte og/eller kikkert, og kan stoppes ned i en lomme, når den ikke er i brug.
  • Rummelig kængurulomme til ting, du vil have let adgang til.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F90193_FW18_a_lappland_hybrid_trousers_camo_w_21.jpg
Eco-Shell is our own, tough and breathable material made from recycled polyester. PFC-free and climate compensated. Buy Eco-Shell products from Fjällräven Online Store.

Eco-Shell

Vandtæt, åndbart og bæredygtigt

PFC-fri imprægnering
Fremstillet af genanvendt polyester
Let og med god bevægelsesfrihed
Læs mere
Waterproof, breathable and sustainable. Explore our Eco-Shell products from Fjällräven Online Store.

Care & Repair

Sådan plejer du Eco-Shell

Det DWR, som vi bruger til Eco-Shell, bliver langsomt slidt af ved brug og i vask. Du kan let se, hvornår det er tid til at genpåføre det, for så vil vand ikke længere danne perler på yderstoffet, men snarere trænge igennem. 
Læs mere
Active hunting, hybrid performance, freedom of movement

Lappland familien

Aktiv jagt

Til jægere, som foretrækker aktiv jagt under omskiftelige forhold og med varierende tempo, har vi udviklet Lappland – en serie avanceret hybridtøj, der er baseret på Fjällrävens populære Keb-serie.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Unisex
  • Klimakompenseret|Genanvendt|Fluorcarbonfri imprægnering
Ponchoen er undervurderet som regnbeklædning, idet den både er meget åndbar og giver god bevægelsesfrihed. Lappland Eco-Shell Poncho har en række smarte funktioner, som gør det nemt at holde fokus, selv når det regner kraftigt. Den prisvindende poncho var oprindeligt designet til jagt, men den er også velegnet til fugleture, fotografering eller andre aktiviteter, der foregår tæt på dyrene ude i naturen.

Ponchoen har ærmer, som gør det nemt at håndtere skydevåben og andet udstyr, og trykknapperne holder siderne på plads og gør det nemt at tage ponchoen af og på. En beskyttelsesklap på brystet holder kikkert, kamera og andet udstyr, der ikke tåler vand, tørt, og den kan rulles sammen og pakkes væk i en lomme, når du ikke skal bruge den. Det lange snit holder benene tørre, og forsiden kan rulles op og fastgøres med en strop, når du vil gå omkring. Ponchoen har en justerbar hætte med en lille skygge og en rummelig kængurulomme, som hurtigt varmer kolde fingre op igen. De behagelige manchetter er kantet med elastik.

Ponchoen er lavet af 2,5-lags Eco-Shell med et yderlag af genbrugspolyester, der er behandlet med fluorcarbonfri imprægnering. Det giver et lydløst og behageligt stykke tøj, som følger kroppens bevægelser og nemt kan pakkes sammen, når du ikke skal bruge det. Forstærkninger i polyester (delvist genvundet) på skuldrene og nederst på ryggen giver ekstra slidstyrke, når du bærer en rygsæk eller sidder på et stenet underlag.

Produktspecifikation

Vægt: 610 g
Vægtreference: i størrelse M
Materiale: Eco-Shell 2,5-layer: 100% polyester
Membran: 100% polyester
Åndbarhed: 15000 g/m²/24h
Vandsøjle: 20000 mm
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Køn: Unisex
Produktfamilie: Lappland
Miljømæssig info: Klimakompenseret|Genanvendt|Fluorcarbonfri imprægnering