Produktegenskaber
  • Konstrueret til folk, der foretrækker at bevæge sig sammen med soveposen i løbet af natten (altid hætteåbning på forsiden af kroppen).
  • Letvægts og ultra komprimerbar sovepose med førsteklasses dun.
  • Hybrid konstruktion med en kombination af 600 cuin dun (i gennemsyet kanaler) og 700 cuin dun (i bokskanaler omkring torso).
  • Bokskanaler med 700 cuin dun på både forsiden og bagsiden af torsoen for optimeret isolering til "bevæger-sig-med-posen" sovende.
  • Dun er fordelt med lige fyldvægt i top og bund.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F80665_FW17_a_yupik_parka_m_21.jpg

VORES DOWN PROMISE

Fuldt sporbare dun af høj kvalitet – ingen kompromiser

Med vores Down Promise kan du være helt sikker på, at ingen fugle er kommet noget til, når du køber et dunprodukt fra os. Det betyder ingen plukning af levende dyr, og at vi ved, præcis hvor dunene stammer fra, og at de er af højeste kvalitet. 
Læs mere
Never feel cold again. Explore down products from Fjällräven Online Store.

Dun

Frys aldrig igen

Ekstraordinært forhold mellem varme og vægt
Etisk fremstillet
Fuldstændig sporbart
Læs mere
Extend the lifetime of your gear. Read more at Fjallraven.com

Care & Repair

Sådan plejer du din sovepose

Uanset, om de er med syntetisk fyld eller dun, så er soveposer en stor investering. Og det, du investerer i, er mere komfortable nætter i naturen nu og i årene fremover. Derfor er det også værd at passe godt på din sovepose.
Læs mere
The lightweight Abisko collection is geared towards day hikes and cabin-to-cabin trekking.

Abisko familien

Lightweight Trekking

Fjeldlandsbyen Abisko ligger ved foden af Nuolja i den svenske del af Lapland. Dette er målstregen for Fjällräven Classic Sverige, og det er også det nordligste punkt på den klassiske vandresti Kungsleden, som betyder Kongestien. Det er til den slags oplevelser, at vi udviklede Abisko-produktserien.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Unisex
  • Sporbar dun|Fluorcarbonfri imprægnering
Move With Bag er en let og komprimerbar dunsovepose, som giver meget varme i tætsiddende format. Udformet til dig, som tager hele soveposen med dig, når du bevæger dig under søvnen, så du altid har hættens åbning på forsiden af kroppen. Lige meget dunfyld på over- og undersiden af soveposen giver god isolering, uanset hvilken stilling du sover i. Over kroppen, på både over- og underside, er posen fyldt med 700 CUIN dun i bokskanaler, som minimerer varmelækage. For at holde vægten nede er benpartiet fyldt med 600 CUIN dun i gennemsyede kanaler. Komforttemperatur (til herrer) på +6 ℃ (dame +10 ℃) gør den perfekt til varme sommernætter, hytteture eller på langrejsen. Hovedpartiet varmer skønt rundt om, vidden justeres på siden med snor i en synlig gul farve. Den hellange tovejs lynlås forenkler ventilationen, og soveposen kan også åbnes op langs fodpartiet, så den kan fungere som dyne. En dunfyldt klap langs åbningen blokerer for kuldetræk, og et ribbånd langs klappen betyder, at den ikke sætter sig fast i lynlåsen. Let håndterbare lynlåsklapper og snorejustering i læder. Regulær fodkasse giver godt med plads til fødderne. Ringe i fodenden giver smidig opbevaring. Pakkepose og opbevaringspose følger med. Passer til personer med en højde på op til 180 centimeter.
Produktspecifikation

Vægt: 660 g
Pakkepose vægt: 45 g
Op til kropslængde: 180 cm
Form: mumieformet
Ydermateriale: 20D 100% polyamide
Indermateriale: 20D 100% polyester
Fyld: 90% goose down, 10% feather 95% goose down, 5% feather
Vægt af fyld: 180 g
Påfyldningstykkelse: 600 CUIN
Skulderbredde: 75 cm
Fodbredde: 52 cm
Størrelse i emballage: 14 x 27 cm
Komforttemperatur (T komf): 10 °C
Grænsetemperatur (T gr): 6 °C
Ekstremtemperatur (T eks): -7 °C
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Køn: Unisex
Produktfamilie: Abisko
Vedligeholdelsesvejledning: må kun kemisk renses|brug ikke skyllemiddel|opbevar som i vaskeriet
Miljømæssig info: Sporbar dun|Fluorcarbonfri imprægnering