Produktegenskaber
  • Ekspeditionstunneltelt med overlegen styrke og sikkerhed til avancerede vinterekspeditioner i ekstremt udfordrende miljøer.
  • Fuld højde i hele det indre telt og det meget store fortelt giver komfort, når man er tvunget til at tilbringe lange perioder indendøre.
  • Forteltet har to indgange, en på hver side, og masser af plads til opbevaring af udstyr.
  • Dobbelt sæt med tre ekstra stærke DAC pressfit stænger til at sikre stabilitet under stormfulde forhold (i alt seks stænger).
  • Sneskørt omkring hele teltet.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F53605_SS18_srrb_polar_endurance_3_21.jpg
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F53605_SS18_srra_polar_endurance_3_21.jpg
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F53605_SS18_srqz_polar_endurance_3_21.jpg
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F53605_SS18_srrd_polar_endurance_3_21.jpg
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F53605_SS18_srrc_polar_endurance_3_21.jpg
Your tent is your home in nature, so take care of it accordingly. Buy our tents from Fjällräven Online Store.

Care & Repair

Sådan passer du godt på dit telt

Dit telt er dit hjem ude i naturen, så pas tilsvarende godt på det. Et elsket og godt vedligeholdt telt er forskellen mellem en nat, der er værd at huske, og en, man helst vil glemme. 

Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Unisex
  • Fluorcarbonfri imprægnering
Usædvanligt stærkt og pålideligt tunneltelt designet til vinterekspeditioner under arktiske forhold. Alle detaljerne på den prisvindende model er designet til at kunne modstå ekstreme belastninger og til at kunne håndteres med tykke handsker på. Teltet leveres med to sæt DAC Presfit-teltstænger, som giver fremragende vindstabilitet. Desuden har det kraftige polyestermateriale en tykkelse på 75D, hvilket betyder, at teltet ikke påvirkes af fugt- eller temperaturændringer. Teltet er perfekt til lange skiture og andre eventyr i krævende vinterklimaer.

En række specialiserede funktioner forenkler teltlivet og gør, at du hurtigt kan slå lejr og komme i ly. Silikonebehandlede teltstangskanaler og teltstangsfødder med hurtigudløser gør det nemt og hurtigt at slå teltet op og tage det ned. Sneskørter hele vejen rundt om teltet forhindrer fygesne i at trænge ind i apsissen og inderteltet, og teltdørene i begge apsisser er forsynet med snesikre ventilationsåbninger, hvilket betyder, at du kan stille en gryde ud for at samle sne til at smelte uden at forlade de sikre omgivelser i teltet eller lukke vind og fygesne ind i apsissen. Desuden gør snesikre ventilationsåbninger det muligt at række udstyr fra apsissen og ud til ekspeditionsdeltagere, som arbejder uden for teltet. De slidstærke bardunliner i Dyneema er forsynet med reflekser og to justeringsanordninger, så du kan justere længden to steder, hvilket er praktisk, når teltpløkkerne er dækket af sne og is. Teltpløkkerne er ekstra lange (20 cm) og robuste, så de sidder godt fast i vanskeligt terræn.

Der er fuld højde i hele inderteltet og den ekstra store apsis, hvilket giver plads til udstyr, madlavning og praktiske gøremål. En tørresnor i apsissen og tre i inderteltet kan bruges til at tørre udstyr, og ti netlommer hjælper dig med at holde orden på småting. Store, højt placerede ventilationsåbninger giver en god luftgennemstrømning og mindsker kondensdannelse, men kan også lukkes helt efter behov.

Teltets orange farve er valgt for at sikre høj synlighed i vinterlandskaber, og de ekstra store refleksdetaljer gør det lettere at se teltet i mørke. Der medfølger desuden en pakkepose til snepløkker, der fås som ekstraudstyr.

Produktspecifikation

Vægt: 5.440 g
Vægtreference: Total: 5440 g/Minimum: 4640 g
Personer: 3
Størrelse i emballage: Lenght: 48 cm / Diam: 24 cm
Materiale til oversejl: 75D TripleRip Sil/Sil 3000 mm 100% polyester
Materiale indvendig telt: 30D Ripstop DWR 100% polyamide
Myggenet: 20D No-see-um mesh 100% polyester
Bundmateriale: 70D PU 10 000 mm 100% polyamide
Stangmateriale: DAC Pressfit
Diameter på stang: 10,2 mm
Forsyningsomfang: DAC V-Peg pløkker medium
Køn: Unisex
Produktfamilie: Polar
Miljømæssig info: Fluorcarbonfri imprægnering