Produktegenskaber
  • Udformet riffelhylster i slidstærk G-1000 HeavyDuty Eco med en meget beskyttende dobbelt lag af skumpolstring.
  • Foret med G-1000 Eco og med detaljer og forstærkninger i vegetabilsk-garvet læder.
  • Flappen i den korte ende er sikret med to spænder, den lange åbning har en robust #10 YKK lynlås.
  • Kan låses med en hængelås (ikke inkluderet).
  • Komfortabel, polstret og aftagelig skulderrem.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F90205_FW17_a_rifle_case_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Kan tilpasses et langt liv i naturen

Slidstærkt
Kan tilpasses vejret med Greenland Wax
Åndbart
Læs mere
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Sådan vokser du

Greenland Wax består af en blanding af bivoks og paraffin, og det gør det til en enkel, natur-inspireret løsning på de udfordringer, man finder i naturen. De fleste af vores G-1000-materialer leveres for-voksede, men det er stadig en god ide at vide, hvordan du påfører og fjerner voksen, så du kan tilpasse din jakke til forholdene.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Unisex
  • Økologisk|Genanvendt
Robust og beskyttende riffeletui med to åbninger, som gør det meget nemt at transportere din riffel, både i og uden for skoven. Etuiet er fremstillet af robust, vandafvisende G-1000 HeavyDuty Eco med to lag skum og en quiltet inderside i G-1000 Eco, som holder riflen godt beskyttet, indtil jagten begynder. Der er tilstrækkeligt med plads i etuiet til en riffel med monteret sigte – den justerbare strop holder riflen på plads og minimerer risikoen for, at optikken bliver beskadiget. De særligt udvalgte, slidstærke materialer giver sammen med sømme og detaljer i højeste kvalitet et etui, der holder i en menneskealder og får en smuk patina med tiden.

Opbevaringsløsningen er velgennemtænkt og enkel med smarte funktioner, som gør det let at håndtere våbnet – såvel ude i skoven som før og efter jagten. Den lange, robuste lynlås og klappen for enden betyder, at etuiet kan åbnes helt, så du kan få et komplet overblik, hvilket er praktisk, når du for eksempel skal vedligeholde dit våben. Etuiet kan desuden bruges som et siddeunderlag, og det kan endda bruges som et sæde med rygstøtte, når du sidder i et jagttårn. Lynlåsen er designet, så du kan låse etuiet med en hængelås (medfølger ikke). Åbningen i enden er forsynet med en klap med læderstropper og metalspænder.

Der er plads til en våbentilladelse og andre småting i lommen med lynlås på indersiden af klappen. Der er også en stor lomme med lynlås, som er skjult under klappen, når den er lukket – den er praktisk til opbevaring af for eksempel ammunition eller bundstykke.

Etuiet kan enten bæres i de to bæreremme med greb i vegetabilsk garvet læder eller i den polstrede skulderrem, som kan tages af, når den ikke skal bruges. En opbevaringspose i G-1000 Eco til bundstykket medfølger. Etuiet er beregnet til rifler med en længde på op til 125 cm.

Produktspecifikation

Vægt: 1.700 g
Materiale: G-1000® HeavyDuty Eco: 65% polyester, 35% cotton
Materiale 2: G-1000® Eco: 65% polyester, 35% cotton
Bredde: 130 cm
Højde: 29 cm
Dybde: 5 cm
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Køn: Unisex
Miljømæssig info: Økologisk|Genanvendt