Produktegenskaber
  • Lavet af slidstærkt G-1000 HeavyDuty Eco og foret med 210D polyamid.
  • Enkelt og funktionelt våbenetui med robust #10 YKK-lynlås.
  • Godt beskyttende dobbeltlag med skumpolstring.
  • Enkel, justerbar skulderrem i polyamid.
  • Lille indvendig lynlåslomme til licens, osv.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F90207_FW19_fvqy_rifle_zip_case_fjaellraeven_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Kan tilpasses et langt liv i naturen

Slidstærkt
Kan tilpasses vejret med Greenland Wax
Åndbart
Læs mere
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Sådan vokser du

Greenland Wax består af en blanding af bivoks og paraffin, og det gør det til en enkel, natur-inspireret løsning på de udfordringer, man finder i naturen. De fleste af vores G-1000-materialer leveres for-voksede, men det er stadig en god ide at vide, hvordan du påfører og fjerner voksen, så du kan tilpasse din jakke til forholdene.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Unisex
  • Økologisk|Genanvendt
Enkelt, robust og beskyttende riffeletui til praktisk transport af din riffel. Ydermaterialet består af G-1000 HeavyDuty, der kan modstå snavs, fugt og mange års regelmæssig brug. Etuiet har to lag skumpolstring, som beskytter riflen mod stød, og indvendigt er det forsynet med slidstærkt nylonfor.

Hovedrummet har plads nok til en riffel med monteret sigte, hvilket letter håndteringen ude i skoven. Åbningen er forsynet med en lang, robust lynlås langs tre af siderne, så du kan åbne etuiet helt og få et komplet overblik, hvilket er praktisk, når du for eksempel skal vedligeholde dit våben. Det betyder også, at du kan bruge etuiet som siddeunderlag. Etuiet har en enkel, justerbar skulderstrop i siden samt to bæreremme, alle lavet af vævet nylon.

I hovedrummet er der en lomme til en våbentilladelse og andre småting samt en åben, trekantet lomme, som holder kolben på plads og minimerer risikoen for, at riflen glider ud, når du åbner etuiet. Der er en stor lomme med lynlås på siden til ammunition og småting, der er rare at have lige ved hånden. Etuiet er beregnet til rifler med en længde på op til 123 cm.

Produktspecifikation

Vægt: 1.300 g
Bredde: 129 cm
Højde: 29 cm
Dybde: 5 cm
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Køn: Unisex
Miljømæssig info: Økologisk|Genanvendt
Materiale: G-1000® HeavyDuty Eco: 65% polyester, 35% cotton