Produktegenskaber
  • Udformet haglgeværhylster i slidstærk G-1000 HeavyDuty Eco med en meget beskyttende dobbelt lag af skumpolstring.
  • Foret med G-1000 Eco og med detaljer og forstærkninger i vegetabilsk-garvet læder.
  • Flappen i den korte ende er sikret med to spænder, den lange åbning har en robust #10 YKK lynlås.
  • Komfortabel, polstret og aftagelig skulderrem.
  • Kan åbnes fuldt ud for overblik og våbenpleje.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F90206_SS19_a_shotgun_case_fjaellraeven_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Kan tilpasses et langt liv i naturen

Slidstærkt
Kan tilpasses vejret med Greenland Wax
Åndbart
Læs mere
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Sådan vokser du

Greenland Wax består af en blanding af bivoks og paraffin, og det gør det til en enkel, natur-inspireret løsning på de udfordringer, man finder i naturen. De fleste af vores G-1000-materialer leveres for-voksede, men det er stadig en god ide at vide, hvordan du påfører og fjerner voksen, så du kan tilpasse din jakke til forholdene.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Unisex
  • Økologisk|Genanvendt
Robust og beskyttende etui med to åbninger til praktisk håndtering og transport af et haglgevær. Ydermaterialet består af slidstærkt og vandafvisende G-1000 HeavyDuty Eco, og indvendigt er geværet beskyttet af to lag skumpolstring med for i quiltet G-1000 Eco. De særligt udvalgte materialer og forstærkningerne i vegetabilsk garvet læder giver sammen med det flotte håndværk et smukt og slidstærkt etui, som modstår tidens tand og tåler kontakt med skarpe genstande i skoven.

Opbevaringsløsningen er velgennemtænkt med enkle, men praktiske funktioner, som gør det let at håndtere våbnet – både før, under og efter jagten. Den lange, robuste lynlås og klappen for enden betyder, at etuiet kan åbnes helt, så du kan få et komplet overblik, hvilket er praktisk, når du for eksempel skal vedligeholde dit våben. Etuiet kan desuden bruges som et siddeunderlag, og det kan endda bruges som et sæde med rygstøtte under de hårdt tiltrængte pauser, eller når du sidder i et jagttårn. Lynlåsen kan låses med en hængelås (medfølger ikke). Åbningen i enden lukkes med en læderstrop og et metalspænde.

Der er en lille lomme med lynlås på indersiden af klappen til en våbentilladelse eller lignende samt en større lomme – også med lynlås – som er skjult af klappen, når den er lukket. Den polstrede skulderrem, som er fastgjort med en karabinhage i metal, gør det behageligt at bære etuiet, og remmen kan tages af, når den ikke skal bruges. Etuiet er desuden forsynet med robuste bæreremme med greb i naturfarvet læder.

Etuiet er beregnet til haglgeværer med en længde på op til 127 cm.

Produktspecifikation

Vægt: 1.300 g
Materiale: G-1000® HeavyDuty Eco: 65% polyester, 35% cotton
Materiale 2: G-1000® Eco: 65% polyester, 35% cotton
Bredde: 133 cm
Højde: 23 cm
Dybde: 5 cm
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Køn: Unisex
Miljømæssig info: Økologisk|Genanvendt