Produktegenskaber
  • Hat til meget kolde forhold.
  • Foret med polarpels, (100 % akryl).
  • Folde ydre øre-klapper med huller nedenunder for bedre hørelse.
  • 175 g.

Vis hele beskrivelsen
https://media.fjallraven.dk/fjr_product_feature/F81461_FW17_a_barents_pro_jeans_m_21.jpg
G-1000 is our cornerstone material. We use it in everything from backpacks to jackets and trousers. It’s a densely woven fabric made from 65% polyester and 35% cotton and, by using Greenland Wax, it’s adaptable to a whole variety of different climactic conditions.

G-1000

Kan tilpasses et langt liv i naturen

Slidstærkt
Kan tilpasses vejret med Greenland Wax
Åndbart
Læs mere
Made from a mixture of beeswax and paraffin, Greenland Wax is a simple, nature-inspired solution to the challenges faced in the outdoors.

Care & Repair

Sådan vokser du

Greenland Wax består af en blanding af bivoks og paraffin, og det gør det til en enkel, natur-inspireret løsning på de udfordringer, man finder i naturen. De fleste af vores G-1000-materialer leveres for-voksede, men det er stadig en god ide at vide, hvordan du påfører og fjerner voksen, så du kan tilpasse din jakke til forholdene.
Læs mere
The traditional aesthetics of Singi are combined with durable, sturdy materials well suited to Scandinavian treks.

Singi familien

Traditional Trekking

Singi-serien afspejler vores lange tradition for at udvikle slidstærkt og funktionelt tøj og udstyr til vandreture i Skandinavien. Produkterne i Singi-serien har typisk robuste og veldokumenterede løsninger, der har vist deres værd gennem tiden. Nøgleordene er holdbarhed og funktionalitet, og tøjet er designet til traditionel fjeldvandring.
Læs mere
Produktbeskrivelse
  • Unisex
Slidstærk hue til virkeligt kolde og blæsende dage. Huen er fremstillet af ekstra slidstærkt G-1000 HeavyDuty, der er både vindtæt og vandafvisende. Indersiden er foret med kort syntetisk pels, der føles blødt mod huden. Skyggen beskytter mod sne, og øreklapperne holder kinderne og hagen varme. Øreklapperne sættes fast med et klikspænde under hagen. Huen har to ekstra øreklapper i mindre format med "hørehuller", så du kan høre noget. De kan foldes op og sættes fast med en knap eller foldes ned, når vinden er kold.
Produktspecifikation

Vægt: 175 g
Vægtreference: i størrelse M
Juridiske oplysninger: Indeholder ikke-tekstildele, som stammer fra dyr.
Designer: Product Developer: Svante Björkroth
Designer Comment: Singi Heater er udviklet til at holde dig varm, selv når det er ekstremt koldt. Pelsen skaber et isolerende lag luft og skærmer desuden dit ansigt mod vinden.
Køn: Unisex
Produktfamilie: Singi
Vedligeholdelsesvejledning: 40C normal vask|må ikke tørres i tørretumbler|må ikke bleges|må ikke stryges|må ikke kemisk renses
Materiale: G-1000® Original: 65% polyester, 35% cotton
Materiale 2: Synthetic fur: 100% acrylic
Indermateriale: 100% polyamide