Søg produkt:

article

G-1000 egenskaber

Med G-1000 er du rustet til eventyr i alle klimaer, fra troperne til polarområderne. Stoffet tåler mange års krævende udfordringer, langt uden for tilgåede stier. At G-1000 desuden er så tilpasningsegnet gør, at det formodentlig er et af de bedste friluftsmaterialer, der findes.

Slidstærk

G-1000 er meget modstandsdygtigt mod slitage, faktisk mere end to gange så slidstærkt som denimstof. Dette i kombination med lav vægt gør G-1000 perfekt både til friluftsliv og rejser.

Tilpasningsegnet

Ved at stryge Grønlandsvoks på kan du nemt tilpasse tøjet efter de gældende vejrforhold. Grønlandsvoks forlænger også tøjets levetid ved at øge slidstyrken.

Vandafvisende

Med Grønlandsvoks bliver G-1000-tøjet meget modstandsdygtigt mod regn og væde. Det betyder, at du kan beholde dit tøj på under korte regnbyger. Bliver stoffet alligevel vådt, tørrer det hurtigt.

Vindtæt

Det hårdtvævede stof gør G-1000 nærmest helt vindtæt. Imprægneringen giver stoffet en rigtig god beskyttelse mod den bidende vind.

Ventilerende

En af G-1000-stoffets vigtigste egenskaber er dets fremragende ventilation – det slipper effektivt kropsfugten ud, hvilket er særligt praktisk ved aktivt friluftsliv.

Myggesikkert

Det tætte stof holder stikkende myg og andre flyvende insekter borte fra huden – praktisk både på fjeldet og i skoven eller på rejse i varme lande.

UV-beskyttende

Det tætte stof giver næsten hundrede procents beskyttelse mod solens alfa- og betastråler.