Søg produkt:

Vinterture

Tag ud i vores skønne vinterlandskab

Vinterture er en fantastisk oplevelse med kold, ren luft, en storslået natur og en stilhed, som man ikke oplever om sommeren. Vejret kan undertiden skifte hurtigt fra en varm forårssol til rasende blæst med dårlig sigtbarhed, men med det rette udstyr og en god forberedelse er en vintertur en oplevelse, som du husker.

Om vinteren – åbne vidder igennem beskyttende snedække. Steder, som ellers ville være vanskeligt tilgængelige, bliver nemmere at nå ved hjælp af langrendski. Samtidig forringes tilgængeligheden på grund af kulde, mørke og kraftige vinde.

Det er derfor vigtigt at være godt forberedt, både igennem viden og det rigtige udstyr. Vi har samlet et væld af oplysninger om blandt andet bjergsikkerhed, hvordan man finder vej i bjergene, og hvordan man forbereder sig på turen. Klik på linkene og billederne nedenfor for at blive godt forberedt.

For at modtage din pakke før jul, bestil inden: 2015-12-17T15:00 Udvidet returnering i juleperioden indtil 15. januar 2016 for ordrer afgivet mellem 20. november - 31. december 2015