Søg produkt:

Sikkerhed

I de nordlige områder starter vintersæsonen i november og varer til april. Vejret er tørt og blæsende med en relativ konstant lav temperatur på -15 til -40 °C. Vejret gør det nødvendigt at have den rigtige viden og det rigtige udstyr med på turen, så den bliver sikker og behagelig.

De vigtigste sikkerhedsforanstaltninger for vinterturen tages, før turen starter. Planlæg turen godt, og vær parat med den rigtige viden og det rigtige udstyr. Det er mere vigtigt at kunne bruge dit udstyr korrekt end at have præcis det rigtige udstyr.

Vigtigere end både viden og udstyr er at være forsigtig. Der er ikke noget, der beskytter dig bedre end at gennemtænke turen på forhånd og at være forsigtig på turen. Gå tilbage og find ly i stedet for at fortsætte, hvis vejret bliver dårligt, vælg nemmere stier, og tag af sted sammen med andre – vinterture er ingen soloeventyr. Vi har samlet nogle nyttige tip for at øge din sikkerhed.

Antal produkter: 5 Vis: Alle
 1. Hypotermi

  Hypotermi

  Hypotermi indtræffer, når kroppen ikke længere kan opretholde en normal kropstemperatur. Read more »
 2. Kropsregulering

  Kropsregulering

  Menneskekroppen har en usædvanlig god evne til at kunne regulere sin temperatur. Read more »
 3. Hvad er kulde?

  Hvad er kulde?

  I de nordlige dele af verden varer vintersæsonen fra begyndelsen af november til slutningen af april. Read more »
 4. Hygiejne

  Hygiejne

  Selvom det kan føles både upraktisk og ukomfortabelt at sørge for den personlige hygiejne på en vintertur, skal det stadig gøres. Read more »
 5. Tjekliste Vinterture

  Tjekliste Vinterture

  Du bærer et stort ansvar ved at være udendørs om vinteren. Forholdene kan ændre sig meget hurtigt. Read more »