Søg produkt:

Udnyt vinteren

Har du et "absolut nulpunkt", en temperatur, hvor du synes, at det er for koldt til at stikke næsen uden for døren? Det har de fleste af os. Vi mener dog, at du kan klare langt lavere temperaturer – ja, vi mener, at næsten alle kan lære at sætte pris på meget strengere kulde.

Naturen er sjældent så storslået, som når det er rigtig koldt. Det er som om alle livsformer tager en pause, når termometeret kryber ned under 25 minusgrader. Blot det at ånde bliver en øvelse i total tilstedeværelse. Et knirkende trin i sneen, og sanserne er skærpede. Dermed er ikke sagt, at vinteren er en tid, hvor man skal holde sig inden døre. Med det rette udstyr og lidt forberedelse er vinterfriluftsliv aldeles fantastisk.

Vejen ud til vinteren kan gå via våre aktivitetsguider. Her var vi samlet instruktionsfilm og tips i en omfattende aktivitetsguide til vinterturen.

Nøjagtigt som vi udvikler udrustning til at gøre det enklere og skønnere at nyde naturen, så har vi også udarbejdet denne guide, fordi vi elsker vinteren. Og vi håber, at vi kan inspirere dig til at opdage dit eget vinterland. Det behøver ikke at være en lang tur, som kræver minutiøs planlægning – også skove, søer og bjerge i nærheden af dit hjem venter på at blive opdaget.

Vi lover dig, at de – iklædt deres vinterdragt – byder på helt andre indtryk end den natur, du møder på andre årstider.

Det er på tide, at du udfordrer dit nulpunkt. Det kan være lavere, end du tror.

Antal produkter: 3 Vis: Alle
 1. Greenland Trousers

  Greenland Trousers

  Klassiske vandrebukser i slidstærkt G-1000® med 7 lommer og elastisk benafslutning med jus...
  1.199,00 kr
  Mere
 2. Greenland Winter Jacket

  Greenland Winter Jacket

  Klassisk jakke med varmt for, der vil modstå vind og vejr i mange år. Seks lommer og en fa...
  2.299,00 kr
  Mere
 3. Greenland Winter Parka W

  Greenland Winter Parka W

  Lang parka-jakke i slidstærk G-1000 Original med varmt teddy-pilefor. Tidløst design med f...
  2.899,00 kr
  Mere