Søg produkt:

Vintertøj

I vintermånederne burde vi ideelt set bære fire lag, som kan tages af og på, alt efter de forskellige forhold. Når man står stille har man brug for isolering, og når man er i bevægelse, har man brug for at kunne slippe af med overskydende varme. De fire lag er et basislag, mellemlag, yderlag og forstærkningslag.

Basislag – Leder fugt væk fra huden, så den holdes tør og varm. Vi anbefaler uldundertøj.

Mellemlag – Binder fugt fra kroppen og isolerer luften. Vi anbefaler en sweater eller jakke af polyester eller uldfleece.

Yderlag – beskytter mod vind, regn og slid. Vi anbefaler holdbar, funktionel G-1000 til kolde vinterforhold. I kraftig regn anbefaler vi tøj med en vandtæt membran, f.eks. Hydratic.

Forstærkningslag – når man står stille i ekstremt lave temperaturer har man brug for forstærkningstøj. Vi anbefaler en god dunjakke eller en varm jakke med syntetisk polstring.

Antal produkter: 4 Vis: Alle
 1. Basislag

  Basislag

  Det kan ikke understreges nok, hvor vigtigt det er at have isolerende og fugtafledende undertøj. Read more »
 2. Mellemlag

  Mellemlag

  Til at sørge for både isolering og ventilation af kroppen bør det andet lag være fremstillet af fleece eller uld... Read more »
 3. Skallag

  Skallag

  Yderlagets funktion er at beskytte dig mod vind, regn og andet udvendigt slid. Read more »
 4. Forstærkningslag

  Forstærkningslag

  Et forstærkningslag af dun eller syntetisk polstring skal sørge for et isoleringslag til pauser mellem aktiviteter... Read more »