Søg produkt:

Vores dunløfte

Fjällräven har fremstillet dunprodukter i mere end 40 år. Vi er kendt over hele verden for kun at anvende dun af den højeste kvalitet. Når du køber et dunprodukt fra Fjällräven, kan du være 100 % sikker på, at de dun, vi bruger, er fremstillet ved hjælp af en proces, der tager størst muligt hensyn til fuglenes velfærd.

100 % sporbarhed

Allerede i 2009 begyndte Fjällräven at udvikle strenge rutiner og retningslinjer for, hvordan vi håndterer dun. I dag har vi en af friluftsindustriens mest gennemsigtige produktionskæder, hvor alt vores dun er 100 % sporbart – lige fra de nyudklækkede gæslinger til det færdige dunprodukt. Det er grunden til, at vi i 2010 fik ros af den svenske dyreværnsorganisation Djurskyddet Sverige for vores politik for håndtering af dun.

Etisk produceret dun af den højeste kvalitet

De dun, der anvendes i Fjällrävens produkter, er et biprodukt fra fødevareproduktion. Det ledende princip for vores arbejde er at sikre, at fuglene har så godt et liv som muligt, og at alle vores samarbejdspartnere deler vores holdning til ansvarlig behandling af dyr. Fuglenes velfærd er den vigtigste komponent i vores dunpolitik – vores andenprioritet er, at kun dun af høj kvalitet anvendes i vores produkter. For at sikre, at Fjällrävens dun aldrig bliver blandet med dun fra andre kilder, håndteres de i forseglede sække, som kontrolleres ved flere test i forskellige trin i produktionsprocessen.

Her kan du finde en samling film, artikler og billeder, som fortæller mere om vores dunpolitik og de skridt, vi tager for at følge den.

• Følg dunproduktionsprocessen trin for trin >>
• Fra bekymring til ros >>