Søg produkt:

Hydratic

Vindtæt og vandtæt tøj i Hydratic® afgiver effektivt fugt fra sved. Det mindsker risikoen for, at du bliver fugtig, samtidig med at det holder regn og fugt ude.

Vores Hydratic-tøj beskytter mod vind, vand og sne, samtidig med at det afgiver så megen kropsfugtighed som muligt (en egenskab, som mange kalder "åndbar"). Hydratic har små, mikroskopiske porer, der er flere tusinde gange mindre end en vanddråbe, men flere hundrede gange større end damp, hvilket betyder, at det afgiver fugt. Det er sådan, Hydratic-tøj kan være vandtæt uden at gøre dig svedig.

Vandtæt

 Vandtæthed måles i vandsøjler, og tekstilerne testes for at afgøre, hvor stort et tryk de kan modstå, før de begynder at lække. Jo højere vandsøjle, jo højere tryk kan stoffet modstå. En vandsøjle på 1.000 millimeter er teknisk set vandtæt, men dette er ikke engang tæt på at være tilstrækkeligt for udendørsaktiviteter. Ude i naturen er trykket ofte højere end det, for eksempel når du er nede på knæ på den våde jord.

Derfor har vi udviklet Hydratic til at modstå tryk på 10.000 – 20.000 millimeter. Dette betyder, at du forbliver tør selv under de mest ekstreme og vedvarende regnskyl. Uanset om du går, knæler eller sidder ned.

Vindtæt

Du har sikkert på et eller andet tidspunkt oplevet fænomenet vindens køleeffekt. Det er den kuldegysning, der løber gennem din krop, når vinden tager til. Det er først og fremmest almindeligt, når du befinder dig i områder med ekstremt koldt klima og på højtliggende steder. For at nedsætte risikoen for, at du bliver afkølet, hjælper Hydratic med at holde vinden ude, hvilket ellers ville trække varmen væk fra din krop. I stedet for at vende tilbage kan du fortsætte din eventyrrejse.

Ventilation ("Åndbarhed")

 Åndbarhed måles i, hvor mange gram vand en kvadratmeter stof lader passere på 24 timer. Hydratic afgiver mellem 8.000 og 15.000 gram. Jo højere tallet er, jo mere fugt slippes der ud. Med det formål at afgive den størst mulige mængde damp finder du en række smarte funktioner i vores Hydratic-tøj. Der er for eksempel ventilationsåbninger i armhulerne, netlommer og en skorstenshals.

Antal produkter: 7 Vis: Alle
 1. Karla Trousers Hydratic

  Karla Trousers Hydratic

  Slidstærke trekkingbukser i G-1000 med Hydratic. Lav talje, normal pasform og mange prakti...
  1.599,00 kr
  Mere
 2. Montt 3 in 1 Hydratic Jacket

  Montt 3 in 1 Hydratic Jacket

  Vind- og vandtæt 3-i-1-jakke i blødt G-1000® med fleecefór, der lynes i. Ni lommer og afta...
  3.499,00 kr
  Mere
 3. Una Jacket

  Una Jacket

  Lang, let foret dameparka i G-1000 med vandtæt Hydratic-membran. To håndlommer, en inderlo...
  2.999,00 kr
  Mere
 4. Barents Pro Hydratic Trousers

  Barents Pro Hydratic Trousers

  Vind- og vandtæt friluftsbuks G-1000 med Hydratic. Forstærkninger, seks praktiske lommer o...
  1.599,00 kr
  Mere
 5. Poncho

  Poncho

  Poncho med hætte beskytter mod regn. Enkel og omfattende. Supplér med overtræksbukser, hvi...
  899,00 kr
  Mere
 6. Brenner Pro Padded Jacket

  Brenner Pro Padded Jacket

  Varm, foret, vandtæt jagtjakke i blødt, lydløst G-1000 Silent Eco Jakken har funktion til ...
  3.499,00 kr
  Mere
 7. Karl Pro Trousers Hydratic

  Karl Pro Trousers Hydratic

  Slidstærke friluftsbukser i G-1000 Silent med vandtæt Hydratic-for. Bukserne har et avance...
  1.599,00 kr
  Mere