Søg produkt:

MT, Micro Travel

Micro Travel (MT) er et stof, som vi har udviklet internt til aktiviteter i varmere klimaer. Det kombinerer den lette, holdbare mikropolyamidfiber med køligt, børstet bomuld. Det, der gør MT så populært, er, at det holder dig frisk takket være dets ekstreme åndbarhed – hvilket ydermere garanterer, at dit tøj vil være tørt, og du vil have det køligt og behageligt. Unødvendig vægt bør undgås for enhver pris, når du er på rejse, og det er derfor MT er fremstillet, så det vejer så lidt som muligt. Det er også mere eller mindre rynkefrit.

Vores MT-klædningsstykker har flere smarte lommeløsninger og funktioner, der vil gøre det lettere for dig, når du er på eventyr.

MT's hovedegenskaber:

Hurtigtørrende: MT-produkter er yderst åndbare, hvilket garanterer, at de vil forblive tørre og holde dig kølig. Tøj, der er fremstillet af MT, tørrer cirka tre gange så hurtigt som andre sammenlignelige bomuldsprodukter.

Let og rynkefrit: MT vejer praktisk talt intet og er næsten rynkefrit. Det betyder, at MT-tøj er ideelt til rejser og eventyr i varme klimaer.

UV-beskyttelse: MT er et beskyttende stof, som blokerer næsten alle UV-stråler, både alfa- og betastråler. MT giver dobbelt så stor beskyttelse som bomuld.

Antal produkter: 4 Vis: Alle
 1. Cape Point MT Trousers

  Cape Point MT Trousers

  Lette og behagelige rejseshorts med almindelig talje i blødt og hurtigttørrende materiale....
  1.099,00 kr
  Mere
 2. Cape Point MT Zip-Off Trousers

  Cape Point MT Zip-Off Trousers

  Lette og behagelige zip-off-bukser med almindelig talje i blødt, hurtigttørrende materiale...
  1.199,00 kr
  Mere
 3. Daloa MT Zip-Off Trousers

  Daloa MT Zip-Off Trousers

  Skønne zip-off-bukser i nemt håndterligt materiale med en kølig fornemmelse mod huden. Sek...
  1.199,00 kr
  Mere
 4. Marlin MT Hat

  Marlin MT Hat

  Let solhat i hurtigttørrende materiale, som kan foldes sammen.
  319,00 kr
  Mere