Søg produkt:

article

Hypotermi

Hypotermi indtræffer, når kroppen ikke længere kan opretholde en normal kropstemperatur. Tegn og symptomer omfatter gradvist tab af mentale og fysiske evner. Det er derfor en af de største farer, når du er udendørs i kolde omgivelser.

En person med hypotermi skal håndteres med ekstrem forsigtighed. Hypotermi er en tilstand, hvor kroppens indre temperatur er væsentlig lavere end normalt. Det er imidlertid vigtigt at huske, at kroppen reagerer drastisk selv på små ændringer i kropstemperaturen, som hos en normal person i hvile er ca. 37,5 °C. Allerede ved 35 °C begynder kroppen at ryste ukontrolleret. Din evne til at koncentrere dig og tænke rationelt påvirkes. Undervurder ikke din evne til at bevare koncentrationen i kulde! Du skal holde øje med tegn på hypotermi hos dine venner.

Hvis tilstanden med hypotermi forværres, vil din rysten tage af og til sidst ophøre. Nu er du i en tilstand af apati, hvor du ikke kan hjælpe dig selv. Din evne til at tænke klart er tabt, og du kan ikke besvare spørgsmål fra andre. Du har nu behov for professionel lægehjælp.

Alvorlig hypotermi er, når kropstemperaturen falder til under 32 °C. Personen er bevidstløs, og det kan være svært at registrere hjerteslag og åndedrag.

Det vigtigste at huske er, at du har ansvar over for de personer, som er med dig ude i naturen. Arbejd proaktivt ved at holde øje med hinanden, så I alle løbende spiser, drikker og tilpasser tøjet.

For at modtage din pakke før jul, bestil inden: 2015-12-17T15:00 Udvidet returnering i juleperioden indtil 15. januar 2016 for ordrer afgivet mellem 20. november - 31. december 2015