Kunst på ryggen

Kånken – verdensberømt for dens ikoniske design og dens kompromisløse funktionalitet siden 1978 – og på vej til at skabe historie igen. Et innovativt samarbejde mellem to svenske kunstnere har skabt noget helt ekstraordinært: Kånken Art. Hver rygsæk er et udtryk for kreativitet. Og hver rygsæk giver tilbage til naturen gennem Arctic Fox.

Landscape

Erik Olovsson arbejder inden for produkt-, møbel- og grafisk design. Han har sit eget værksted i Stockholm, hvor han bestræber sig på at have et intuitivt og eksperimenterende udgangspunkt for sine projekter. Hans værk imponerer med sin stærke grafiske og farverige gengivelse af et landskab ved solnedgang.

"Jeg har mange minder fra vandreture i bjergene med min familie som barn. Det var stort og betydningsfuldt for mig at opleve det varierede landskab og altid skiftende vejr, der skabte nye omgivelser lige foran os. Min Kånken Art er en abstrakt beskrivelse af naturens mange lag forbundet med mine egne minder om bjergene."

Erik Olovsson Kunstner "Landscapes"

Fable

“Fable” af Cecilia Heikkilä er hovedsageligt påvirket af den nordiske natur. Og når man ser, hvordan hun deler sin tid mellem Dalarna og det sydlige Sverige, hvor mørke, tætte skove er fyldt med mystik, er det ingen overraskelse. Cecilia – Issie, som hendes venner kalder hende – er inspireret af naturen og dyrene, og de går igen i hendes illustrerede børnebøger.

"For mig er skoven og naturen uberegnelige steder fyldt med tilfældigheder, både på en farlig og smuk måde. Men jeg tror, at jo tættere vi kommer på naturen, jo mere ønsker vi at beskytte den. Det var min inspiration for mit mønster til Kånken Art."

Cecilia Heikkilä Kunstner "Fable"

Find den nærmeste butik med din Kånken Art rygsæk.
Klik på nedenstående link og markér feltet “Kånken Art” under “Specialkollektion” for at finde din nærmeste butik. 

Læs mere