Søg produkt:

Forsendelse


Forsendelseomkostninger for Danmark: 99,00 DKK

Detta gælder ordrer, der placeres online via Fjällrävens websted og gælder ikke forsendelser med Danske Fragtmænd.  Vi sender til 26 lande i Europa. (Læse destinationer)

Bemærk: Vi leverer ikke til postbokse eller militærlejre.

Fragtfirmaer

For at sikre dig den bedste service, hurtigt og nemt med mulighed for track & trace, har vi valgt Post Danmark til at levere dine pakker til dit nærmeste afhentningssted.

Udenfor Danmark: 

For at vi kan tilbyde vores forbrugere den bedst mulige service i form af hurtig levering og nem modtagelse, har vi indgået aftaler med lokale fragtfirmaer. Alt afhængigt af land vil din pakke blive leveret enten med PostNord eller af UPS. Pakken bliver leveret til et UPS udleveringssted nær din bopæl.

Leverancer til slutkunder i Norge, Sverige og Finland sker via PostNord. Leverancer til alle øvrige lande sker via UPS.

Vi er desværre ikke i stand til at levere direkte til hjemmeadresser, postbokse eller militærbaser.

Leveringstider

Ordrer bliver afsendt inden for 24 timer efter modtagelse og leveres inden for ca. 2-5 arbejdsdage. Ordrer, der placeres i weekender og på helligdage, bliver behandlet den næstfølgende arbejdsdag. Vi stræber efter at levere din ordre inden for de angivne tidsrum, men der kan opstå forsinkelser.

Du kan finde yderligere oplysninger på nedenstående kort, som giver dig en oversigt over leveringstider via PostNord og UPS til dit land.

Du bør lægge én arbejdsdag til til behandling af ordren på vores lager.

Eksempel PostNord - Danmark

Leveringstid (antal arbejdsdage undervejs): 2-4 hverdage
Ordrebehandling: 1 hverdage
Samlet tid (fra modtagelse af ordre til levering): 2-5 hverdage

Helligdage uden levering

Fjällräven leverer ikke på hollandske helligdage. Tjek kalenderen for at se de aktuelle datoer, så du undgår misforståelser.

Bemærk: At vores fragtfirmaer ikke leverer på helligdage og i weekender i destinationslandet.