Forsendelse

Forsendelseomkostninger for Danmark: 59,00 DKK

Dette gælder ordrer, der placeres online via Fjällrävens hjemmeside og gælder ikke forsendelser med Danske Fragtmænd. Vi sender til 27 lande i Europa.
(Læs destinationer)

Bemærk: Vi leverer ikke til postbokse eller militærlejre. Vi leverer ikke til Færøerne og Grønland.

Fragtfirmaer

For at sikre dig den bedste service, hurtigt og nemt med mulighed for track & trace, har vi valgt PostNord til at levere dine pakker til dit nærmeste afhentningssted.

Vi er desværre ikke i stand til at levere direkte til hjemmeadresser, postbokse eller militærbaser.

Leveringstider

Vi gør vores bedste for at levere din pakke inden jul. Da vi har travlt beder vi dig om at afgive dine ordrer inden den 16. december 2019.

Bemærk:
Ingen pakker vil blive sendt på følgende dage: 25. og 26. december 2019 og 1. januar 2020. Lageret er lukket på disse dage. Tak for din forståelse.

Ordrer bliver afsendt inden for 24 timer efter modtagelse og leveres inden for ca. 2-5 arbejdsdage. Ordrer, der placeres i weekender og på helligdage, bliver behandlet den næstfølgende arbejdsdag. Vi stræber efter at levere din ordre inden for de angivne tidsrum, men der kan opstå forsinkelser.
Du bør lægge én arbejdsdag til til behandling af ordren på vores lager.

Helligdage uden levering

Fjällräven leverer ikke på hollandske helligdage. Tjek kalenderen for at se de aktuelle datoer, så du undgår misforståelser.

Bemærk: At vores fragtfirmaer ikke leverer på helligdage og i weekender i destinationslandet.