Kontakt os

Velkommen! Vores kundeservice ønsker dig en god jul!

I løbet af ferien vil vores kundeservicekontor være lukket 25.-26. december 2018 og 1. januar 2019.

Udvidet returnering i juleperioden indtil 31. januar 2019 for ordrer afgivet mellem 19. november - 31. december 2018 – mere information


Ikke-europæisk (USA, Canada, Asien etc.):  Besøg venligst vores internationale kontaktside.

Reparation og garanti: Er din vare IKKE købt i Fjällrävens webshop, bedes du kontakte forhandleren, der vil håndtere din forespørgsel. Er du ikke sikker på, hvem der er forhandler, bedes du kigge på din kvittering. Hvis du af en eller anden grund ikke kan komme i kontakt med din forhandler, kan du i stedet kontakte Fjällräven-kontoret i dit land.

Hvis du er/ønsker at blive forhandler: Besøg venligst vores internationale kontaktside.

Fjällrävens kundeservice (webshop-relaterede spørgsmål)

Fjällräven ligger i svenske Örnsköldsvik. Skriv derfor venligst på SVENSK eller ENGELSK, når du kontakter os, så hjælper vi dig videre i processen. Du kan hjælpe os med at hjælpe dig ved at give os så mange oplysninger som muligt. Angiv bl.a. købsdato for det pågældende produkt, model, varenummer og ordrenummer.

Email: customerservice@fjallraven.se 

Fjällrävens kundeservice holder åbent fra mandag-fredag mellem kl. 09.00-17.00. Anvend venligst kontaktformularen til din forespørgsel. Haster det med at få svar på dit spørgsmål? Ring til os på: 0046 (0) 8 54518688(vær OBS på internationale takster).

Ikke-webshop-relaterede spørgsmål

Hvis du ikke finder svar på dit spørgsmål under vores almindelige spørgsmålside, send venligst en e-mail til info@fjallraven.dk eller ring til os på +45 86202075.


Politik vedr. uanmodede ideer

Vi vil altid gerne høre fra vores kunder, og vi er glade for kommentarer om vores produkter og service. Vores virksomhedspolitik tillader os imidlertid ikke at anvende ideer til produkter, medmindre vi selv har bedt om dem.

Denne politik er beregnet til at undgå eventuelle misforståelser, der kan opstå, når projekter, der udvikles internt hos Fjällräven, minder om andre personers ideer. Send os venligst ikke produktideer, produkttegninger og lignende materiale, som vi ikke har bedt os.

Hvis du uopfordret sender os ideer, tegninger osv., vil materialet ikke blive betragtet som fortroligt fra vores side, og vi påtager os ikke noget ansvar for eventuel brug eller offentliggørelse af materialet.